Yayladağ Gölü Kış Kampı

abi erinmeden, sıkılmadan bir solukta okudum valalhi. allah bozmasın neşenizi :)

Güzel bir gezi olmuş. Dostlarla birlikte geçirilen bu güzel kampın yerini başka ne tutabilir ki, Dostluklarınızın daim olsun.
Paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda darısı başımıza

Kamp geçen yıl ocak ayında yapılmış sanırım ama bu vesileyle bu güzel geziyi bende okuma fırsatı buldum Bu tür geziler bende direkt kendimi yola vurma isteği olarak meydana çıkıyor.Nicelerine inşallah.

Süper bir kamp olmuş. Gözlerimiz bayram etti. Kamp alanını da derleyip toplamanız takdire şayan Tebrikler..:cat:
Kulüp olarak hassas olduğumuz bir konu çevre... Teşekkürler.

Harikasınız . Manzalaralarda muhteşem , keyif zaten en üst seviye :)

Teşekkkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------

abi erinmeden, sıkılmadan bir solukta okudum valalhi. allah bozmasın neşenizi :)
Güzel bir gezi olmuş. Dostlarla birlikte geçirilen bu güzel kampın yerini başka ne tutabilir ki, Dostluklarınızın daim olsun.
Paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda darısı başımıza
Amin :)

zevkli bir gezi olmuş tekerinize sağlık

Kamp geçen yıl ocak ayında yapılmış sanırım ama bu vesileyle bu güzel geziyi bende okuma fırsatı buldum Bu tür geziler bende direkt kendimi yola vurma isteği olarak meydana çıkıyor.Nicelerine inşallah.
Teşekkürler, bu vesileyle biz de gaza geldik, yakındır kampımız :)

Di mi Başkanım? :mrgreen:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Teşekkürler, bu vesileyle biz de gaza geldik, yakındır kampımız :)

Di mi Başkanım? :mrgreen:
Ayynen Sertaç'ım.:cat: Yakındır bir kış kampımız. Lakin şu sıralar havalar iyi gidiyor. Biraz bozsun ki çadırda yağmurun tadı çıksın.:wiinkk:

Yorumlarını, beğenilerini ve iyi dileklerini yazan arkadaşlara teşekkürler...

başlık eski ama şu aşağıdaki şekilde bi çanta güzelmiş gerçekten...

nerde bulabiliriz acaba?

IMG_3466Medium.jpg

her gezi topiğinde insan orda olmak istiyor abi.
allah keyfinizi bozmasın.

paylaşım içn teşekkürler

resimler çok başarılı .
gezi çok keyifli geçmiş .
tebrik ederim hataydaki arkadaşlarımızı.

Motosikleti
Gezi için söylenecek pek bir şey kalmamış , en kısa sürede kabul ederseniz ailecek katılmak isteriz,

çanta aşağıdakine benzer

http://www.google.com.tr/search?q=kurye+%C3%A7anta&tbm=isch#i=2

http://www.sanalpazar.com/M-moto-360-Kurye-Canta__isp5413079

Sıtkı abi bende sizi çok uzun süredir HAMOK'tan takip ediyorum. Aslında foruma da üyeyim ama henüz tanışmak nasip olmadı. Ben de Kırıkhan'da oturuyordum
ama bu sene tayin gereği Kilis'teyim. Yaptığınız güzergahı ben de sık sık keyifle yapıyorum. Umarım en kısa sürede tanışırız. Bu arada yolunuz Kilis'e düşerse beklerim:)

Motosikleti
tekerinize sağlık çok güzel bir gezi kamp olmuş teşekkürler. :)

Yorumun için ben teşekkür ederim Hakan.:cat:

Sıtkı abi bende sizi çok uzun süredir HAMOK'tan takip ediyorum. Aslında foruma da üyeyim ama henüz tanışmak nasip olmadı. Ben de Kırıkhan'da oturuyordum
ama bu sene tayin gereği Kilis'teyim. Yaptığınız güzergahı ben de sık sık keyifle yapıyorum. Umarım en kısa sürede tanışırız. Bu arada yolunuz Kilis'e düşerse beklerim:)
Hay allah...Keşke daha önce haberimiz olsaydı. Bizim tayfa geçenlerde 6-7 motosiklet Kilis'e uğramışlardı. Bilsem yönlendirirdim. Neyse, bundan sonra yolumuz düşerse mutlaka uğrarız Ömer'cim.
Geçen yıl Adıyaman'a yaptığımız eğitim sürüşünde Kilis'te Cennet Çamuru isimli bir tatlı yemiştik. Tadı hala damağımızda.:thumleft:

Hamok'ta tanışma başlığını bekleyeceğim.:wiinkk:

Paylaşım için teşekkürler,ellerinize sağlık.Sıtkı abi,öpüyorum yanaklarından,tanıdıklara selam.

Motosikleti
Paylaşım için teşekkürler,ellerinize sağlık.Sıtkı abi,öpüyorum yanaklarından,tanıdıklara selam.

Ergün'cüm, çok teşekkür ederim.:thumleft:
Selamın başım üstüne. :cat:
(Özlettin kendini. Fuarda görüşecek miyiz ?)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar