Yaylada bahar ..

harduro' Alıntı:
Umarım bir gün olur..

Bu pazar gezi yok , şansına küs..:pale:

Kahroldum, bir dahaki pazar bir an evvel gelsin diye şimdiden saatleri sayıyordum... ve böyle bir haber :salut:
Neyse, randevu defterini yırttık bi kere, bende o zaman her halde solo olarak bi Beşkonak Selge yaparım.

Bu ara aklıma bayadır Tuz Gölü takılıyor. Oralara bi gezi yapmayı düşündünüzmü hiç.

Saygılar

mirrorside' Alıntı:
Kahroldum, bir dahaki pazar bir an evvel gelsin diye şimdiden saatleri sayıyordum... ve böyle bir haber :salut:
Neyse, randevu defterini yırttık bi kere, bende o zaman her halde solo olarak bi Beşkonak Selge yaparım.
Bu ara aklıma bayadır Tuz Gölü takılıyor. Oralara bi gezi yapmayı düşündünüzmü hiç.
Şakaydı elbette..Pazara beraberiz..
Biz de Beşkonak düşünüyorduk ama Tuz Gölü için hiçbir fikrim yok doğrusu..
Asfalt olmasın da neresi olursa olsun ..
Bana heryer güzel..

arkadaşlar yorumlarınız için cok teşekkürler aslında sizlerin buraları kedi gözlerinizle görmeniz gerek aynı zamanda doğanın kokusunu da içinizde hissetmlisiniz kendi adıma gerçi nezih te benimle aynı kanıdadır sizlere tavsiyemiz özgürlüğün yolunu kendiniz acın.

harduro' Alıntı:
Şakaydı elbette..Pazara beraberiz..
Biz de Beşkonak düşünüyorduk ama Tuz Gölü için hiçbir fikrim yok doğrusu..
Asfalt olmasın da neresi olursa olsun ..
Bana heryer güzel..

Şimdi rahatladım. Tamam, o zaman Pazar günü görüşürüz. Sizlerin aklında başka yerler varsa banada uyar, ayrıca toprak yolu bende asfalta tercih ederim, ilk denemede alışkanlık yapıyo herhalde :cat:

Kalın sağlıcakla

fotoğraflar gerçekten çok kaliteli gezmiş kadar olduk çok teşekkürler paylaştığınız için.

Oncelikle merhaba demek istiyorum,
Gezilerinizi uzun zamandir begenerek takip ettigim halde ilk defa yaziyorum. Harika geziler duzenliyorsunuz. Hele çektiginiz fotograflar gerçekten mukemmel!!! :cat: Gunun agaci benimde çok hosuma gitti. :cat:

günün ağacından kasıt "o gün içinde görülmüş en güzel ağaç mıdır? ".çünkü kimi arkadaşlar günü ağacı yazmış ,bilen ,anlayan beri gelsin.

Lida' Alıntı:
Oncelikle merhaba demek istiyorum,
Gezilerinizi uzun zamandir begenerek takip ettigim halde ilk defa yaziyorum.
Merhaba Lida ... İlk mesajınızı buraya yazmışsınız.. Teşekkürler..

kirpi48' Alıntı:
günün ağacından kasıt "o gün içinde görülmüş en güzel ağaç mıdır? ".çünkü kimi arkadaşlar günü ağacı yazmış ,bilen ,anlayan beri gelsin.
Günün ağacı o gün içinde görülmüş ve bizim puanlamamızla listenin en başına geçmiş en güzel , en ilginç , en yaşlı , ...vb özelliklerden birine yada birkaçına sahip en özel ağaçtır..

blackhawk' Alıntı:
ne güzel bir ortam.Hayırlı sürüşler
Teşekkürler kardeşim.. Sana da mutlu sürüşler diliyorum...

güzel gezi fotolar da güzel. tebrikler harıkasınız her hafta gezıyosunuz yaaa :rendeer:
Allah size güç versın kaza bela vermesın.
amın.

trenox' Alıntı:
her hafta gezıyosunuz yaaa :rendeer: Allah size güç versın , kaza bela vermesın.amın.
Amin...
Aslında pazar günleri dışında da gezilerimiz oluyor..
Mesela dün de küçük bir öğleden sonra kaçamağı yaptık..
Ama az fotoğraf çektiğimiz için yayınlamadık..::foto::
Bir de "Yeter kardeşim , bi durun yahu.!" gibi yorumlar alıyoruz sonra..::tartis::
Mesela bu dünkü geziden..:queen:
hpim19360us.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar