- Konu Yazar
Merhaba,
Hergün işe giderken servisten sonra işyerime girebilmek için karşıdan karşıya geçmem gerekiyor!
Trafik içinde sabah yoğunluğunda gidiş yönünde iki arabanın arasından servisten inen bizler ezilmeden,
karşıya geçme derdinde uğraşırken;
Bir büyük cc motor sürücüsu geldi dibimize girdi ve el debriyajda, makina devir kesicide cayır cayır
benim üstünlüğüm var çekilin geçicam dercesine yüksek devirle yayaları korkutmaya başladı.
Böyle davranan, büyük "cc" kullanan, anlayıştan yoksun sürücüye sinirlendim.
yanına gitmeye yeltendim ama sonra düşündüm ki (caddenin ortasındayım)
bu adam bunu yapıyorsa muhtamel dediklerimi anlamak bir yana
o motorla benim üzerime sürebileceğini tahmin edip sinirlenmeye devam ederek
"herkes aynı değil" ile kendimi sakinleştirmeye çalıştım.
yaptığım bence akıllıcaydı bu düşünce yapısı ile orta yaşına gelmiş ve değişmeyecektir en iyisinden "he he" diyecekti belkide.
Ne motor kullannırsanız kullanın ister küçük ve/veya büyük hacimli olsun/olmasın unutmayalım ki
Bizler herşeyden önce insanız ve bizler yayalara en yakın sürücüleriz !
Hergün işe giderken servisten sonra işyerime girebilmek için karşıdan karşıya geçmem gerekiyor!
Trafik içinde sabah yoğunluğunda gidiş yönünde iki arabanın arasından servisten inen bizler ezilmeden,
karşıya geçme derdinde uğraşırken;
Bir büyük cc motor sürücüsu geldi dibimize girdi ve el debriyajda, makina devir kesicide cayır cayır
benim üstünlüğüm var çekilin geçicam dercesine yüksek devirle yayaları korkutmaya başladı.
Böyle davranan, büyük "cc" kullanan, anlayıştan yoksun sürücüye sinirlendim.
yanına gitmeye yeltendim ama sonra düşündüm ki (caddenin ortasındayım)
bu adam bunu yapıyorsa muhtamel dediklerimi anlamak bir yana
o motorla benim üzerime sürebileceğini tahmin edip sinirlenmeye devam ederek
"herkes aynı değil" ile kendimi sakinleştirmeye çalıştım.
yaptığım bence akıllıcaydı bu düşünce yapısı ile orta yaşına gelmiş ve değişmeyecektir en iyisinden "he he" diyecekti belkide.
Ne motor kullannırsanız kullanın ister küçük ve/veya büyük hacimli olsun/olmasın unutmayalım ki
Bizler herşeyden önce insanız ve bizler yayalara en yakın sürücüleriz !