- Motosikleti
- XV250 - FZ6
- Konu Yazar
Ben ayda en az 2-3 tanesiyle papaz oluyorum.
Gittikçe artan bir kaldırım motosikletlileri terörü var istanbul ve belki diğer kentlerde de.
Siz bu duruma karşı ne tür tepkiler veriyorsunuz merak ettim.
Ben bazen yollarını kesip epey bir dalaşıyorum yaya olarak kendileriyle, bir yandan da kavgaya da girmek istemiyorum,
pisi pisine bıçaklanmak istemediğim için.
Her seferinde bir seçim yapıyorum, durdurmalı mıyım yoksa bırakayım gitsin mi diye,
tek başıma nasıl başedebilirim ne polis umursuyor ne de kentli halk.
acaba hiç bulaşmamak mı gerekiyor bu saatten sonra, siz ne dersiniz?
bu arada bir kısmınız da karşı taraf olarak kaldırımdan gidenler olabilirsiniz,
size birisi kızınca ne hissediyorsunuz acaba, bıçaklamayı düşünüyor musunuz onu da merak ettim.
kaldırımda giden motosikletlilere ne yapmalı sizce?
bu arada şunu da eklemek gerek, bu durum son 5 senedir var, ondan önce böyle bir durumla neredeyse hiç karşılaşmamıştım.
Gittikçe artan bir kaldırım motosikletlileri terörü var istanbul ve belki diğer kentlerde de.
Siz bu duruma karşı ne tür tepkiler veriyorsunuz merak ettim.
Ben bazen yollarını kesip epey bir dalaşıyorum yaya olarak kendileriyle, bir yandan da kavgaya da girmek istemiyorum,
pisi pisine bıçaklanmak istemediğim için.
Her seferinde bir seçim yapıyorum, durdurmalı mıyım yoksa bırakayım gitsin mi diye,
tek başıma nasıl başedebilirim ne polis umursuyor ne de kentli halk.
acaba hiç bulaşmamak mı gerekiyor bu saatten sonra, siz ne dersiniz?
bu arada bir kısmınız da karşı taraf olarak kaldırımdan gidenler olabilirsiniz,
size birisi kızınca ne hissediyorsunuz acaba, bıçaklamayı düşünüyor musunuz onu da merak ettim.
kaldırımda giden motosikletlilere ne yapmalı sizce?
bu arada şunu da eklemek gerek, bu durum son 5 senedir var, ondan önce böyle bir durumla neredeyse hiç karşılaşmamıştım.