Yaw Arkadaşlar Bu Nasıl Bir Sitedir ?

aitho' Alıntı:
Herkese selamlar;

Bel fıtığı hastasıyım arkadaşlar arada bir tutar nalet hastalık hayatımı karartır. Yine azdı coştu bişeyler oldu bu ara bir haftaya yakındır belim zonkluyor, işe gidemiyorum evde istirahat ediyorum ağrı kesiciler iğneler eşliğinde.

Sert zeminde yatıp dinlenirken kucağımda dizüstü bilgisayar ve motosiklet.net. Eh be kardeşim, abilerim, kardeşlerim bir site bir forum uyumazmı hiç, hiç dinlenmezmi birileri durmadan bişeyler mi yazılır çizilir anlatılır da bu iki seksen yatan adamın canı bir dakika olsun sıkılmaz?? Walla da billa da sıkılmıyor ve walla da billa da duradan birileri bişeyler yazıyor anlatıyor, güldürüyor ağlatıyor. Keyif adamları eğleniyor, early riders sabahın körü biyerlere gidiyor birisi debriyajı kaçırıp kafeye dalıyor motorla vs. vs. :)

İyi ki varsın motosiklet.net ve iyi ki varsınız arkadaşlar.
Rüzgarımız bol olsun :)

:mrgreen: :mrgreen: sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün, tez vakit iyileş kardeşim. :rendeer:
Bi sabah (ın köründe) ansızın seni ziyarete de gelebiliriz, sıkıldığında haber ver ve çayı koy, şafakla ordayız :mrgreen: :mrgreen:

.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ccdora' Alıntı:
bir LSV 2Y çektir, ardından sonuç net değilse, MR ondan sonrası nörolog arkadaşa ve senin çabana kalmış bir defizik tedavitabii gerekiyorsa..

CCdora; valla röntgen MR vesikalık tam boy mayolu falan 32 tekmili birden filimler var zaten de bu aralar mevsim dönüşümüdür yoksa çalışırken fazlamı zorladım nedir azdı yine fıtık. Askerlik günlerine geri döndüm, bel kaslarına yönelik beden eğitimi yapıyorum :p Senin ufaklık iyidir inşallah bi ara resimlerini yolla da maşşallah diyelim...

ataper' Alıntı:
:mrgreen: :mrgreen: sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün, tez vakit iyileş kardeşim. :rendeer:
Bi sabah (ın köründe) ansızın seni ziyarete de gelebiliriz, sıkıldığında haber ver ve çayı koy, şafakla ordayız :mrgreen: :mrgreen:.

Ne demek herzaman beklerim, çay çorba kahve köpeğiniz olsun. Arada aklıma geliyo sizin gezilere dahil olayım diyorum ama sabah namazını eda edip yola çıkmak gerek ki o da benim uyku düzenime ters, malum eğlence sektörü geceleri çalışıyorum. Ancak iş çıkışı falan hiç uyumadan gelmem gerek sizin gezillere...

Herkese sevgiler...

V&B

büyük geçmiş olsun.zor bel ağrıları ama böyle bir site varken günlerin zevkli geçiyordur inşallah kardeş.sıkılmazsın umarım

Geçmiş olsun aitho :) Sitenin maşallahı var aman nazar değmesin yoksa geceleri benim de canım sıkılır valla:p

Allah Allah yaa. Senin fitik olayin mi vardi? Cok kotudur yaa. Babamin var benim bel fitigi. Yillardir cekiyor. Benim yok ama babamin cektigi acilari gorunce biraz olsun anlar durumdayim halini.

Cok cok gecmis olsun Aitho. Umarim kisa zamanda iyilesirsin. E acaba bunun kalici bir tedavisi falan yok mu? Hani tekrar tekrar karsina cikmamasi icin?

Benim babam da fitik tuttugu zamanlarda yere yatip armut toplar gibi agactan ileriye uzaniyordu iki eliyle sirayla. Belki ise yarar.

Bu arada bir suru mesaj gondermisin bana msn den. Bilgisayar basinda degildim hic birinde. Kusuar bakma.
Atislar nasil gidiyor?

Tekrar gecmis olsun.

Kardeşim çok geçmiş olsun üzüldüm walla :pale:
Şu motoru belliksiz kullanma :wiinkk:

bu sıtede ınsan cok sey ogrenıyor cok ıyı zaman gecırıyor. kazanılan deneyımlere ortak oluyor. adeta gun gun daha da bagımlı hale gelıyor ınsan. tutku yaratıyor hakıkaten . herkese tavsıye edıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun.

Bu site nasıl bir şey?

İşte eyle...

geçmiş olsun arkadaşım acil şifa dilerim

böle bi site işte....:cherry: :cat: :wiinkk:
geçmiş olsun.....:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda düzelirsin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Atınç; bu hafta atış müsabakalarının son haftası, gidelim de bi PDK DDK yaralım ortalığı şööle skor görsün cümle alem :p

Ashes; saol dostum çeken bilirmiş, bu akşam bir arkadaşımın doğum günü var, erken kaçabilirsem galatadayım bu akşam, şööle döktürüp inceden fizik terapi yapalım kendimize yandan yandan göbecikler ooh ooh :cherry:

necdet abi; iyileşsem ne yazar Kerpe gezisini kaçırdıktan sonra, inşallah bi dahaki sefere...

gerçektende bu siteye giren çıkamıyor herhalde kendimden biliyorum
geçmiş olsun bel ağrısı pis bir hastalıktır saygılar

Çok geçmiş olsun. Sana katılmamak mümkün mü?

geçmiş olsun arkadaşım, acil şifalar dilerim ;

bu bel fıtığının en güzel ve kalıcı çözümü spor yapmak , gerekli egzersizleri düzenli olarak yapmak ve yürümekten geçiyor. oturmak, araba kullanmak,dengesiz ve bilinçsiz yük kaldırmak bu hastalığın bir numaralı dostlarıdır. ameliyet ,doktorların çok önerdiği ama tedavinin kalıcılığını garantileyemedikleri bir yöntem. kilo durumun nasıl bilmiyorum ama kilo vermekte çok faydalı olabilir.
bide son yıllarda boyun fıtığı diye bi olay var çoğu tanıdığım bu dertten muzdarip. yoğun olarak kullanılan bilgisayardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
bu site gerçekten bağımlılık yapıyor. artık giriş sayfası olarak kullanıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar