Yavru Vatandan Selamlar

arkadaşlar yavru vatandan herkese selamlar.

hemen kendimi tanıtıyım.ben uğur...20 yaşında ve üniversite nedeniyle kıbrısta yaşıyorum:) normalde araba ve motorsporları hastası biriyim :) motor sevdam var fakat yıllardır bi şekilde vazgeçirildim :) şimdilerde iyice takmış durumdayım. burda araçsız pek bişey yapamıyorsun. araba için maddi imaknı biraz daha fazla zorlamak gerek bende hiç zorlamadana çözmek istedim. hem ulaşım aracı olarak çok işime yarayacak hemde yıllardır istediğim şey gerçekleşmiş olacak.ayrıca ekstra özgürlük hisside verecek :) normalde maxi scooter hastası biriyim ve nerdeyse 10 yıldır burgman hastasıyım:) aslında maxi scooterda olabilir ama bir başlangıç racingide olabilir :) scooterlara hakimiyet konusu biraz daha zor sanırım. kendi bildim bileli bisiklet kullanıyorum o yüzden racing tarzı motorları kullanırken çok zorlanacağımı sanmıyorum(denge konusunda). yinede tavsiyelerinizi bekliyorum ve başlangıç olacağı için 125 cc yi geçmeyi düşünmüyorum ve 2.el alıp düşürsem falanda içim açımasın diye düşünüyorum :)

işte kısaca ben buyum..herkese tekrar selamlar KKTC den :)

hoştgeldin MT ye katılımcı olman dileğiyle

ne kadar orada moto fiyatları cbr 600 yada cbr 125 yaklaşık nekadar sıfırları az çok bilgin var mı

hoştgeldin MT ye katılımcı olman dileğiyle

ne kadar orada moto fiyatları cbr 600 yada cbr 125 yaklaşık nekadar sıfırları az çok bilgin var mı

teşekkürler:)

burda motosikler fiyatları hakkında çok bilgim yok sadece daha pahalı olduğunu biliyorum o yüzden pek araştırma gereği duymadım :) bir örnek veriyim yamaha bws100 2005 model falan sanırım ikinci el 10 bin civarı km si var 3500 ile 4000 tl civarı ikinci el piyasası...burdan yola çıkarsak daha pahalı olduğunu anlayabilirsin.burda araba tr ye göre biraz daha ucuz olsada motosiklet daha pahalı alırsam tr den alıp getiririm buraya....ama eğer merak ediyorsan boş bi günümde sorabilirim fiyatları :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 AM ----------

hoşgeldin. orda motosiklet direksiyonu nasıl ,sağda mı? :queen:

teşekkürler :) yok burda gaz kolu solda:queen::cherry:

teşekkürler:)

burda motosikler fiyatları hakkında çok bilgim yok sadece daha pahalı olduğunu biliyorum o yüzden pek araştırma gereği duymadım :) bir örnek veriyim yamaha bws100 2005 model falan sanırım ikinci el 10 bin civarı km si var 3500 ile 4000 tl civarı ikinci el piyasası...burdan yola çıkarsak daha pahalı olduğunu anlayabilirsin.burda araba tr ye göre biraz daha ucuz olsada motosiklet daha pahalı alırsam tr den alıp getiririm buraya....ama eğer merak ediyorsan boş bi günümde sorabilirim fiyatları :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 AM ----------

teşekkürler :) yok burda gaz kolu solda:queen::cherry:

yok teşekkür ederim bilgiler için. yani eğer vergiler düşükse gider alırım ilerde diyordum ama anladım pahalı olabilir dediğin gibi

Ben de 2 yıldan fazla okudum Kıbrısta; Girne Amerikan Üniversitesi Uluslar arası ilişkiler okuyodum... Güzel yerdin kıbrıs; Değerini bilmek lazım :D

hadi hayırlısı olsun...şimdi güzeldir oralar..

teşekkürler...şimdi güzel güzel olmasına ama çok fazla sıcak gündüz çıkamıyorsun acayip sıcak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 PM ----------

Ben de 2 yıldan fazla okudum Kıbrısta; Girne Amerikan Üniversitesi Uluslar arası ilişkiler okuyodum... Güzel yerdin kıbrıs; Değerini bilmek lazım :D

evet güzel yer bende motor alıp keyfini çıkarmak istiyorum değerini vermek için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar