yavru kedinin bacagi kırık yardim edin!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim isyerinin orda yavru kedi var 2 gun once iyiydi ama simdi nesei bile yok hasta gibi bacagida kotu yuruyemiyor.insanlik namina yardim etcek varmi.veteriner tanidigi olan yada ben bu kediye bakarim diyen varmi?

Abdi ipekci spor salonuna 5 dk mesafedeyiz

bacağını sargı bezi ile iyice sar 10 gün dursun o şekilde, eklemde kırık yoksa diğer kırık çabuk iyileşir.

çarptım de veterinere götür, devlet karşılıyor.
Masrafi bana kitlemez deyilmi cok para aliyolar cunku zaten masrafsiz olsa kendim goturucem eminmisiniz devletin karsiladigina?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Cunku devlet ancak gecirmeyi biliyor o yuzden sordum

Masrafi bana kitlemez deyilmi cok para aliyolar cunku zaten masrafsiz olsa kendim goturucem eminmisiniz devletin karsiladigina?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Cunku devlet ancak gecirmeyi biliyor o yuzden sordum

yo yo kitlemez, anlat durumu, o kitabına uydurur. yok para derse, kapısının önüne bırak kaç :) veteriner olarak mecbur bakar.

devletimiz sağolsun, tecavüzden doğan çocuklara ve araba kazasına karışan hayvanlara bakıyorlar. :)

Araba kazasına karışan hayvana bakar ama seneye sigorta pirimini misliyle geçirir haberin ola. ( Emin değilim, ama devlet öpmediği ile pazarlık yapmaz )

istanbuldaysan avcılar veterınerlık fakultesı kardesım ucretsız yapıoyorlar her ıslemını

istanbuldaysan avcılar veterınerlık fakultesı kardesım ucretsız yapıoyorlar her ıslemını

Cok saol telefonu varmi oranin yarin insallah götüreyim metrobus ile.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Cok saol telefonu varmi oranin yarin insallah götüreyim metrobus ile.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Telefon actim durumu izah ettim ucretliymis dediginiz yer.

İÜ Veterinerlik Fakültesi'nde tadaviler ucuz ama.. veteriner öper ama fakülte cüzi bir miktar alır.

önümüz ramazan, sadakan sevabın olsun ;-)

yahu degıl bende 1 ay oncesı koturdum kedıcıgı ası vsvsvs bırton sey yaptılar ucret dedıkı 5 10 lıra bagıs oda sana kalmıs oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar