Yavaş Gitmek İstiyorum!

sen burda bin tane şiir şarkı türkü makale deneme ne yazarsan yaz bi cacık olmaz.

burası türkiye burda böle gelmiş böyle gider sen almanya isviçre isveç fransa norveç gibi avrupa ülkelerinde özellikle almanyada otomobil ve motosiklet ve otoban kütürü müthiş gelişmiş sen oraya git. mis gibi 5 şeritli yol. hız limiti yok
ği kadar sen sağdan yavaş git isteyen soldan istedii gibi gider

ben de gidiyorum yolda sağ şeritten pat minübüs basıyo freni . takip mesefasi iyi olmasa gittik.. bazı motor kullanan arkadaşlarda nerdeyse kaldırımdan gidicek bunu gören sürücülerde şeritleri vermiyo. bizim gibileri sıkıştırıyo. ulen hız sınırı 50 biz zaten gidiyoruz 60la git sol şerite istediğin kadar bas.

zaten türkiyeye gelen araçlara sinyal takmaya gerek yok. adam dönüyo dönüş bittikten sonra selektör yaparcasına aç kapa yapıyo sinyali. ne anladım bu işten bide yolda sola dönücen mecburen sol şeride geçip yavaşlaman lazım. ama ne oluyo arkadann datt dütt vınn zınn kendimi istanbul parkta payrak sallayan adamlar gibi hissediyorum. 1 saniye beklesen ölürsün sanki 90 yapmasan çok geç kalırsın. yani burdan ne köy olur ne kasaba. bence sen çık kaldırıma ordan git. bi tek orası boş
yayalar kara yolunu ve bisiklet yolunu kullanıyo nasıl olsa. orası boş. bisikletlerde yoldan gidiyo.

en iyisi kaldırım.

Arkadaşım, mükemmel bir çözümleme :D Kutlarım :wiinkk::wiinkk:

hocam arkadan ney li ud lu bi fon müziği,Etkileyici bi ses efekti, bunu akşam saati bi kadın programında bi okuycan anlayan anlamayan ağlar he şiir gibi olmuş:)

yıllardr 2 tekerde edindiğim deneyimlerden biride yavaş gidersen ölürsün oldu..arkadan yapışıp duran krolar,eminyet şeridine girip üstüne kıran hayvanlar vs...aman deyim siz siz olun dikkatli olun

kardeş :) dediğin olayı bende çok düşünüyorum ne zaman yavaş gitmeye kalksam arkamdan korna fren sesi sağdan soldan silme geçmeye çalışmalar v.s hızlı gitsen olmuyor yavaş gitsen olmuyor ne bu ? genelde yavaş giden araçları millet ya acemi yada yol bilmiyor yabancı edasıyla yaklaştığı için sonuç böyle oluyor :)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Napalım ülkemiz böyle ey benim güzel ülkemin insanları!!!:)

kimseyi tehlikeye atmadan tek başına hız yapmakda sorun yok..ama arkanızda kimse olmadan

ne güzel yazmışsın yav bende çok severim yavaş gitmeyi ama olmuyor işte ya bazen trafik oluyor seviniyorum :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

seni biliyoruz çok yavaş gitmeyi seversin :wiinkk:
heleki ara sokaklarda dimi :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar