Yavaş giden arkadaşlarla toplanıp gezi düzenleyelim diyorum. Mesela Ağva'ya falan gideriz İstanbul'dan acele etmeden 2 gün gidiş- 2 günde dönüş şeklinde :flower:
Herkese iyi akşamlar ya yeni yeni motorcu diyoruz kendimize 2-3 ay oldu alalı geziyoruz falan ama şöyle bi durum var hız yapmak hiç istemiyo canım elimde olsa trafikte falan hep yavaş gitcem ,mesela mahalleye geldiğim zaman atıyorum 3. vitese 20-30km hızla tın tın hiç bagırtmadan ses yok seda yok öyle bi zevk veriyo ki gezerken etrafa bakınıyorum çok rahat oluyo yormuyo ama hız yaptıgımda ne biliyim acaba korkuyorumdamı böyle oluyo bilmiyorum ama pek sevmiyorum aynı zevki vermiyo güvende hissetmiyorum kendimi, bizim burlarda yok pek sahil falan ama diyorum keşke böle ege kıyılarında bi yerde olsa akşam serinliğinde çıksam sahile sürekli orda tın tın gezsem acaba beni eve sokabilirlermişaka bi yana benim gibi yavaş gitmekten hoşlanan varmı aranızda veya korkuyo olabilirmiyim hızdan?
Bazen acalem yoksa, zamanım varsa 70-80 km hızla etrafı seyrede seyrede hafif rüzgarın keyfini çıkara çıkara kendimi yormadan seyahat etmeye bayılıyorum.Yani gayet normal bir durum seninkisi.
Bursada otoban hariç hangi yolda motosiklete yasal ki zaten 80km/hSeninki pek yavaş gitmek olmuyor, yolların %99nda sürat cezası yenilebilir o hızlarda
![]()
Bursadan geçerken çevreyoluna girmiştim, biçok yerde 50 yazıyordu (4/6 şerit, ayrılmış), mutlu mesud yol alıyordum... sonra biyerde 70 oldu bildiğin üzülmüştüm :mrgreen:
Birde zırt pırt kamera koymuşlar, herkes 50 ise 50km gidiyor, çok sevmiştim o durumuŞehir içidede birsürü kamera kontrolü gördüm, ordada sürat gayet iyiydi (muhtemelen mecburen
)
Genel olarak çok seviyorum trafiğini, şehrin bir ucundan diğer ucuna o süratlerde bile enn fazla 30dk, millet hızlı gidip öndeki kafileye yığılamadığından sürekli akıyordu yollar, miss gibi![]()