yatırdım motoru lanet olsun..

geçmiş olsun

karsıdasın ancak bir ayağın anadolu yakasındaysa seni gerçek bir grenaj sanatkarı ile tanıştırabilirim...

anadolu yakası uygun ise mesaj atabilirsin...

geçmiş olsun

karsıdasın ancak bir ayağın anadolu yakasındaysa seni gerçek bir grenaj sanatkarı ile tanıştırabilirim...

anadolu yakası uygun ise mesaj atabilirsin...

telefon numarası alayım üstad, oraylada görüşmemde fayda var.

nazar değdi makinaya...Allah beterinden korusun...

nazarı geçen f1 yarışlarında değmişti, ayaklığı açmadan bırakmıştım yattı ama sadece sakal çizilmişti, 2. nazar diyelim :) umarım son olur.

bir grenaja lokal boya atılacak, bir grenaj değişecek bide ön sinyal değişecek, bence ustalık bi iş yok, internetten temin edip kendin takabilirsin hepsini, geçmiş olsun, bu arada sinyali tek satmıyolar mecbur çift alıcağın için istersen değişik bi model sinyal al.

Enazından sende birşey yok usta çok geçmiş olsun insanın malı 1000 tl likte olsa üzülüyor fakat önce sağlık ya gazlarken düşşeydin Allah muhafaza beterin beteri var canını çok sıkma bir arkadaşında dediği gibi cüzdanından para düşürdün say.
Önemli olan senin sağlıgın

motor kapağı çizilmeseymiş keşke kardeşim bnce boyatma motor kapağını imkanın varsa değiştir sonra satıağında motor kapağı bile boyanmış filan derler moralini bozarsın yada adamın kafasını kırarsın

öncelikle geçmiş olsun, sinirlenip kızmana gerek yok bence şükür etmelisin
gazlamak istediğini yazmışsın ve farkındamısın bilmiyorum en baştan beri seni birşeyler gazlamaktan alıkoymuş, makineyi dükkandan çıkarmanda bile anahtarları arayıp durmuşsun bana sorarsan ilahi bir güç korumuş seni tabi bu benim fikrim tekrar geçmiş olsun arkadaşım

GKN

Maslak sanayi Motocolor Hasan azman. Netten araşştır nummarasını bulursun.
Orjinali gibi yapar.

ben cbr 125 de düştüm de kaydımda bir sinyali kırıldı yokuş aşağı bir kayışım var çok garipti kendimi izlemek isterdim bu motorların ağırlığı etkiledi sanırım geçmiş olsun

Motosikleti
Cbr 650F
evlat acısı gibi koyar beee
neyse kardeş Allah büyüğünden saklasın
olan sol grenaja olsun :)

bende az kalsın düşürüyodum ışıklarda tam durduğum an ama zorda olsa tuttum :D yol azcık eğimliydide dengem bozulmuştu :D

Geçmiş olsun, nazar çıkmış derler boşver.
Tavsiye edeceğim grenaj ustası var ama sana biraz uzak; Maltepe'de.

geçmiş olsun kardeşim, Allah daha büyüğünden esirgesin... her ne kadar canın sıkılsa da ki benim anlamam mümkün değil, canına birşey gelmemiş, tek avuntu bu olmalı... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar