Yaşli Ve çiplak (+16)

arkadaşlarr motorUN linki aşağıda sanırsaammm buuu cengiz abiyleemuhabbetinii yapmıştıkkk hadi bakalımmm nasıll olacakk makineninn sonn hali...?

http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_gsx_400_f_katana_1981.php

AYNEN DOĞRUDUR motorun orijinal hali budur ben öncelikle bu şekilde toplayacağım daha sonra arka jantı kestirip büyük bir araba jantıyla değiştirmeyi ve 130 taban üstü bir lastikle değiştirmeyi düşünüyorum hafif bir chooper havasına sokacağım nede olsa sıra 4 kaldırır ve sanıyorum ilk sıra 4 chooper olacak :queen:çalışmalarım bittikten sonrada yeni bir yaşlı arayacağım bu kez sıra 6 var planlarımda kafaya koydum ESKİLERİ CANLANDIRACAĞIM

Moderatör (forrap)
Yenisini alamıyorum bari eskilere ilgim var ondan yeni almıyorum diyim,yoksa fazer bile alırım ne olacak diyorsun yani Cengiz abi :p Heheh :)Uğrayabilirim bu gün yanına 10 dakikalığına da olsa,bir arkadaşın makinasına bakacağız,ikinci el alıyor...

ESKİ İLE uğraşmak yeniyi almaktan daha zordur sende bilirsin
Güven
Özveri
Tecrübe ister :queen::queen:

resmine baktım da...hakkaten toparlanınca güzel bi makine olcak bence.güçlü bir makine...kolay gele....

yaşlı olabilir ama sesine bayıldım. ben 4 silindirim diyo gerçekten. mekaniğiyle de makyajıyla da on numara toplanıp buluşmaya gelir yakında da güzelce inceleriz... kolay gelsin Cengiz hocam...

Kolay gelsin ama chooper zarzı pek gitmez abi homurtulu olması lazım onların bu 4 silindir dolayısı ile vızıldar :) bence daha yeni çıplaklara benzete bilin

sesini duymadığın için sana hak veriyorum duysan benimle aynı fikirde olurdun homurdamıyor böğürüyor :wiinkk::cat:

sesini duymadığın için sana hak veriyorum duysan benimle aynı fikirde olurdun homurdamıyor böğürüyor :wiinkk::cat:
abi,telefonla bi video cekip atsana youtube'e,ordan dinleyebiliriz

ESKİ İLE uğraşmak yeniyi almaktan daha zordur sende bilirsin
Güven
Özveri
Tecrübe ister :queen::queen:

Eski ile ugrasmak
(G)uven
(O)zveri
(T)ecrube ister

bence bu sekil daha anlasilir oldu :queen::queen::queen:

SENİDE BENİDE SİBİRYAYA sürecekler şimdi çaktırma

cengız abı guzel olucak sanırsam galıba ınsallah ıstedıın gıbı toplarsın artık bıgun de sızın evın onunde motoru cıkartma toplantısı yaparız:p:p:p:p sampanya pataltırız elımızde bardaklar kokteyl havasında gecer... sonra sen bı lastık show yaparsın hayırlı uğurlu olsun derız:queen::queen::queen::queen::queen:

aa cengiz abi çok motor söküp topladım bende ya , yanında az takılsaydım keşke motorla uğraştığın zamanlarda, bu canavarla inciraltında tanışmıştık, ses çok iyiydi, rektefiyeden soorada iyice dolgun bi ses çıkardımı kafaları çevirttirir kendine doğru
abi bu tork canavarına bi cross lastik taksakmı :mrgreen: şaka maka tırmanır walla

Son düzenleme:
sıralı 4 silindir Kawasaki Eliminator 600 olacak, belirteyim dedim :)

kolay gelsin, bıttıgınde cok şık olacak bence de

Suzuki GSX 400 F Katana 1981

Bu KAtana bizim anladığımız manada Katana değil dimi Cengiz Abi :)

Son düzenleme:
:bounce:EVET cengiz abi,,bu akşamki merakımı yendim..20 yaşında bir motora göre tahminimden daha diri duruyor..şunu en kısa zamanda toplada,,egzos sesine 2 şer efe. pils.. içelim..

Extrema görmesin bence patlak motor istiyorum diye dolanıp duruyodu en son :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar