Yaşli Ve çiplak (+16)

Arkadaşlar bu makinenin ilk hali yenilendikçe sizlere bilgi ve resim sunacağım

işte şimdi dağıldık

şimdilik resim bu kadar yeni direksiyon takıldı koltuk geldi motor toplandı çalışıyor ama daha resim çekilmeye utanıyor üzerine parçalar monte edilince kendine güveni gelir o zaman resimlere devam ederiz :queen::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen dağıttıysan ruhuna fatiha okuyalım.... Ama dikkatimi bişey çekti..Sanki o motor patlak.....:queen:

sende hem yaşlı hem çıplak sokağa çıkta göreyim ben seni patlıyonmu PATLAK TABİİ o kadar belli oluyormu :cherry:

patlakları yamansında gör sen onu bu haliyle üzerinde durulmuyor sıkı tork ve ses var ama ben kullanmayacağım meraklısı binsin diye elim uyuşmasın diye uğraşıyorum sanatı unutmayalım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
patlakları yamansında gör sen onu bu haliyle üzerinde durulmuyor sıkı tork ve ses var ama ben kullanmayacağım meraklısı binsin diye elim uyuşmasın diye uğraşıyorum sanatı unutmayalım

bi kaç tur binersin artık..... Şööle iciraltı falan .......:cat:

Sıralı 4 silindirli bir motoru dagıtıp toplamak mı?:cyclopsan

Umarım dağıtıldığı gibi toplanabilir:p

makine toplandı şu an saat gibi sayıyor sadece görünüm kötü makyaj sonrası resimler gelecek ama asıl bu uğraştıracak sanırım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benim bildiğim 750 lik.... Yanılıyormuyum.??

Moderatör (forrap)
400 arkadaşlar 400... :)
Sıralı 4 silindir,400 cc :cat:
Cengiz abi kolay gelsin diyim ne diyim,hakkaten yaşlı ve hakkaten çıplak.Ben hemen hemen bütün aşamalarını canlı gördüğüm için asıl çıplak kısmını ben gördüm canlı,na mahremliğim kalmadı ona karşı artık:p
İçini bilirim ben onun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek kelimeyle motor ruhu budur işte bizler gibi motora gönül vermiş tebrikler abicim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
400 arkadaşlar 400... :)
Sıralı 4 silindir,400 cc :cat:
Cengiz abi kolay gelsin diyim ne diyim,hakkaten yaşlı ve hakkaten çıplak.Ben hemen hemen bütün aşamalarını canlı gördüğüm için asıl çıplak kısmını ben gördüm canlı,na mahremliğim kalmadı ona karşı artık:p
İçini bilirim ben onun..

Yaramaz o zaman...Atın gitsin.....:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar