arkadaşlar şimdilik bu destek bizi bu iş için başlamamıza destek olacak kadar güel,fakat bu formu okumayan diğer arkadaşlarınızada verirseniz çok daha iyi olacağına inanıyorum...
benim önerim her ilde bu iş için gönülüler yardım toplasın,bizde tabiki muğla bölgesinde,
örneğin bu bölgeyi oflu alper baksın ve biz muğladaki motorcularda ona destek vereceğiz.... bizim için sadece bu bölge değil,sesimizi duyurabildiğimiz tüm mtl ilerinde bunu yapalım...
sizden son isteğim olarak kendi il mtlerinizdeki arkadaşlara bu konuyu açarsanız çok sevincez,böylelikle herkez bu kkonuyu görür ve tam destek oluruz... en son olarakta bunu medyaya da gösterebilirsek motosiklet sürücülerinin trafikteki görünümü ve saygınlıpı artacağına inanıyorum...
biz muğla mt olarak bu orgazinasyona başlıyoruz,
sizde bu fikri destekliyeceğinize zaten inanıyorum bide bunun için biraz araştırma yapım bu işede
gönülverirseniz çok güzel olacak...
bir ayrı yöntemde var aslında herkez enazından bir koli evinde hazırlayabilir
içinde ise yoksul insanların kısa bir sürede olsa rahatlatmasına yetecek kadar gıda eşyaları koyabilirsiniz
yardım kolinin içinde olması gerekenler:
1:makarna(her türlü çeşitinden olabilir)
2:un
3:şeker ve tuz (baharatlardan da olabilir)
4:salça ve ona benzer konserveler
5

irinç,paket fasulye(kuru fasulye)
6:sıvı yağ(zeytinde olur mısırda)
7:ramazan ayının sofraların bereketi olan hurma(kapalı pakette zeytinde olabilir)
bu kadar bulabildim herkez bunu okuduktan sonra bir koliye koyabildiği kadar bu möalzemeden koysa belli bir adres verelim o yere gönderelim,inanın bana çok zor birşey değil bir koliye mutfağınızdaki 1 tana fazlalığı koymanız yeterli olacaktır
belli bir adresi en kısa zamanda da size bildirecem(toplanım ve ana dağıtım alanı olacak bir yer)
not:kolinin içinde eriyecek yada kolay bozulacak eşye koymamaya dikat edelim ona benzerleri dolap gibi
bir haznede saklanıp dağıtım anında verilmesi gerekir...
ben daha konusupta canınızı çok sıkmıyacağım...
şimdi böyle bir projede kimler var ............
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederiz...