Yaşlı kadın sonum oluyordu

Arkadaşlar bu salak yayalar yuzunden bi gün başıma bi iş gelecek sonunda.
dun aksam iş cıkısı ewe gittim montumu kaskımı aldım , soyle bi şehir dışına dogru cıkayım dedim. ana yolda 100 - 110 arası gidiyordum. yol 2 şeritli ve 2 şeritte bos. yolun en sagında yaslı bi kadın duruyodu ve kadının suratı bana dönüktü. ben kendi halimde giderken kadın birden hareketlendi ve ortadaki refuja dogru ilerlemeye başladı. bu arada kadına iyice yaklaşmıştım ben. gazı kestim, kornaya abandım arka frene yavas yavas basıyorum sola yaklaştım iyice o gelmeden gecebilmek için. kadın hiç istifini bozmadı hala refuja dogru yuruyo, ben panikten ölücem nerdeyse. on frenede yavas yavas basmaya basladım fakat artık duramayacagımı anladım. son şans olarak kadının arkasından gecmeyi denedim. saniye farkı ile kadının arkasından 5-10 cm farkla gectim. ilerde durdum arkama baktım kadının ruhu bile duymamış dewam ediyo yoluna. zehir oldu eglencem tekrar ewe döndüm.
bu yayalar arabalardan bile daha tehlikeli. hata onlarda bile olsa kazada adam yerine koyarlar bunları...

Motosikleti
Su Motoru
Hele bağzıları var ki düşman başına :), adam dümdüz karşıya yürüse yine iyi seni görüyor, korkuyor bir ileri gidiyor bir geri sende o anda kararsız kalıyorsun. Sağıdan geçeyim diyorsun sağa gidiyor solundan geçeyim diyorsun sola kaçıyor :cherry:, be adam görüyorsun madem g... yemiyor neden yola atlarsın ...

Allah korumuş arkadaşım geçmiş olsun. Demekki daha dikkatli olmak lazım. Bazen bizde dikkatsiz olabiliyoruz bu tarz durumlar hepimizin başına gelebilir. Sen yinede serin kanlılığını koru :rendeer:

ohyeah geçmiş olsun arkadaşım, yayalar dışında birde tali yoldan ana yola çıkan araçlar var. seni görüyor ama sanki inadına çıkıyor yola korna selektör artık artık ne varsa kullanıyorum :jocolor:

İstediğini kullan adamlar öküüüz ben dibine girip dalıyorum kornaya ÖKÜZ GENE ÖKÜZ

Motosikleti
Su Motoru
Salih olm sende motor aldın başına der oldu yayalar ve 4 tekerler :p, bak eskiden ne kadar rahattın motorunda yoktu sorununda :cherry: ...

geçen günde biraraba bana çarptı düz yolda gidiyom adam karşıdan geliyor üstüme bir U dönüşü yawastım allahtan ama 2 metreden üstüme doğru kırınca direksiyonu durmadı iste ben ona o bana bir vurdu sobnra dalmışım dedi hızlı gidiyor olsam hastaneden yazardım arık bu mesajı :queen:

geçmiş olsun iyi atlatmışsın gene
hele bazıları varki arabadan beter karşıya geçme yarışı yapıyor sanki önüne zıplıyor

MeTaL, Ben asabi adamım hiç gelemem böyle şeylere,zaten kavgasız tartışmasız günüm yoktu ama buraya mevzu olucak şeyler değildi yok banka memurunun yavaş çalışıp insanları bekletmesi ,halk otobüsünün duraklarda beklemesi bi gün katil olucam valla.... :pl:

Aynen bende kornaya basa basa gidiyorum.Ama babam sinir oluyo... :cherry: :cherry:

DOSTLAR KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM, EN KÖTÜSÜ DE BİR YAYA YA ÇARPMAKTIR SANIRIM, DAHA DİKKATLİ OLALIM, LÜTFEN...

- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*******************I***********************

cuma günü skooterlı iki kişi epey süratli gidiyorlardı ikisinde de kask yok. Bayan bir şoför de U dönüşündeydi. Dönemedi motorun yolunu kapattı çocuk fren yaptı ama nafile duramadı arabayla köprü demirleri arasında sıkıştılar. Neredeyse ölümden döndüler. İzmit'i bilenler için söylüyorum hadise carrefour köprüsünden adliye ye giderken oldu.

yahu bizi adamdan saymıyolarmı yoksa araba yaya taxı dolmuş otobüs kimse iplemiyo beee azcık sürat yaptımmı ana yolda beni geçmek için yarış yapıyo millet yaw kardeşim ben kendi halimde gidiyorum gidin işinize yaaa :cherry:

ohyeah, geçmiş olsun.

tontonteyzeler.com'a baktın mı?

Birisi "Motosikletli ohyeah Sonum Oluyordu" yazmış :mrgreen:

ya aklıma geldi bazı arkadaşlar kendini matah bir m..k sanıyo altındaki motordan daha kasıntılı duruyo selam veriyoruz selamı bile almıyolar bu arkideşle motorsikler tutkunu değil gösteriş meraklısı sanırım :bounce:

yav ben üçbuçuk aydır motor kullanıyorum şunu gördüm(çanakkale için konuşuyorum) yayalar arabalardan daha fazla tehlike oluşturuyorlar motosikletleri dikkate bile almıyolar atlıyolar yolun ortasına.
şehir içinde bende sıksık korna çalarak ilerliyorum geceleride uzunları yakıp geziyom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar