yaşlı amcaya carptım

Avcılar'da barıs manco kultur merkezının ordan sahıle ınıyordum.yagmur yeni serpistirmeye baslamıstı.Sol serıtte yaklasık 30 km hızla giderken sol kaldırımda bisiklet süren amca(60 yaslarında )bi anda karsıya gecmek için yola atladı.saga dogru manevra yapıp korna calsamda cok gecti.amcada karsıya gecmek istedigi icin on tekerden vurdum.ben yalpaladım dusmedim amca düştü.Tabi herkes hemen toplandı.Motorun gorunusunden olsa gerek (cbr 125) bu kadar hızlı gidilirmi diye üzerime geldiler.Allah'tan kazayı goren 2-3 kişi yavas gidiyodu amca atladı onune cocugun sucu yok dedi.helalleşip ayrıldık.

amcada,bende ve motorda birşey yok ama yaslı birinin o sekilde dusmesi ve buna sebep olmak inanın insanın vicdanını sızlatıyor.Gercekten yaslılara daha fazla dikkat etmek lazım.

Geçmiş olsun kardeşim. ben de avcılarda ikamet ediyorum. Barışmançonun orası biraz karışık. Gerek yayalar gerekse araçlar ne ışıkları takıyor ne de sağda solda akan trafiğe.Benim de önüme atlayanlar oluyor. Geçenlerde Ambarlı i.ö.o önünde kadına çarpıyordum. Gözümün içine baka baka araçlara yanan yeşil ışıkta önüme atladı. Allah'tan ben de hızlı değildim. Malesef ki biz ister istemez iki kat daha dikkatli olmalıyız.
Verilmiş sadakan varmış.

Geçmiş olsun, kimseye birşey olmadığına sevindim. Ben bisikletli görünce varsa diğer şeride geçiyorum, kendim de bisiklet kullandığım için özellikle dikkat ediyorum. Araba kullanırken de hem motosiklete hem bisiklete dikkat ediyorum.

Ayrıca bisiklete en az 1.5 metre uzak olman gerekir.

1bucuk+metre+uzaktan+gec.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar