Yaşlı adama yardım eden MOTORCUYA bir alkış (video)

Rusya'da karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adama yardım etmek isteyen motosikletli trafiği durdurdu. Karşıya Geçmek İsteyen Yaşlı Adama Yardım Etti.

Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adamı gören motorcu trafiği durdurdu. Motosikletiyle yolu kapatan sürücü karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama refakat etti. Aracını şahsa siper eden sürücü, görevini yerine getirince yoluna devam etti.

Kaynak: Haberler.com

Video Linki

Ekli dosyalar

• yasli-adama-yardim.jpg
    yasli-adama-yardim.jpg
    61.8 KB · Görüntüleme: 12,864
"Uzaylı da olsa, insan insandır"

Yabncı/ecnebi/başka dine mensub/yada değil, Allah işini gücünü rast getirsin, hidayet versin.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bi davranış.
Kamerası kayıtta olmadigi zamanlarda da aynı davranışı göstermesi dileğiyle...

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu olsun çamurdan olsun /Apaçi-ergen-ruh hastaları dışında=Malum ülkemizde mevcut

Adam iyilik yapmış helal olsun o adama neden bok atıyorsunuz buraksaydıda yaşlı adam yolun ortasındamı kalsaydı utanın ayıp be..:farao:

Arkadaşlar sanırım bilmediğiniz bir şey var. Rusya'da araçlarda kamera neredeyse zorunlu gibi bir şey. Sigorta işlemlerinin sıkıntılı olmasından dolayı her araçta devamlı çalışan kameralar var ki ispat olarak kullanılabilsin.

Bunun gibi bir sürü video var Rusya'dan.

helal olsun. ya şu onyargı ve egonuzdan kurtulamadığınız sürece önce kendinize sorada başkasına faydanız olmaz. Adam yardım etmiş helal olsun. Aslında herkesin yapması gereken bu ancak ne yazık kı böyle videoları görünce seviniyoruz. Kaldı ki müslümanız bu adamın yapmış olduğu hareket bir sünnet. yani peygamber efendimizin bir yaşayışı. ALLAH hakkımızda hayırlısını versin. Biz olsak sözde müslümanız adama bağırır küfrederiz. ne işin var yolun ortasında diye bide adama bağırırız. Şimdi bu yorumu okuyanlar kişi kendinden bilir işi diceğine once biraz gurlysa utanırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar