yaşasın nihayet buradayım

şimdiye kadar okuduğum en ilginç tanışma başlıklarından birisiydi bu...sanki kısa bir roman okudum...yalnız anlamadığım konu bir motosiklet sitesine bile üye olmak sizi bu kadar mutlu ediyosa hayallerinizi niye ve nasıl 21 yıl ertelediniz merak ettim doğrusu...:) bu arada hoşgeldiniz...

hocam aramıza hoşgeldin meslektaşız umarım bu motor tutkun hep devam eder :cat:

nasıl erteledim nasıl ertelemek zorunda kaldım yada kendini tanıyamadan daha evlilik yapıp sana yazılmış bir hayatı yaşayarak

az önce kayboldum sitede size ulşamayacağım die aklım çıktı.daha henüz kavuşmuşken.kabusum lacaktım kendimin

sen benimle çok uğraşıyosun sanırım en ii arkadaşlarımdan olacaksın

Son düzenleme:
ya bu flood koruması ile birleştirme de ne?nası çıkcam bu birleştirmeden

Evet ya biri beni silkelesin şaşkın ördek gibi oldum vak vaak dolaşıom ordan oraya

Bi de komik olanı motosikletim yok ama siteye üye oldum.Herkes bi tur attırır artık sevabına

Son düzenleme:
hülya;809524' Alıntı:
Evet ya biri beni silkelesin şaşkın ördek gibi oldum vak vaak dolaşıom ordan oraya

Bi de komik olanı motosikletim yok ama siteye üye oldum.Herkes bi tur attırır artık sevabına
:queen::queen::queen:alemsiniz valla:mrgreen::cherry:burada olmak için motorunuz oması gerekmez.motorculuğu içinizde taşıyın yeter.

benddede yok ama kıdemli artçıyım nireye gitsek alan varmı diyorum saolsuınlar bırakmıolar beni yolda....

MSN e takılmışım yaw topiği geç fark ettim.
Hoşgeldin Güzin abla ay pardon
Hülya abla :rendeer:

Yazdığınız anınız çok hoşuma gitti 21 yıl önce motosikletle gezen kızları düşünemiyorum :mrgreen: Aramıza hoşgeldiniz :rendeer: Bu başlıkta bayağı şenlenmiş :)

Son düzenleme:
Çok hızlı olmasada hayallerimi gerçekleştirme yolunda ve çabasında olucam.İzmir de yaşayan motosikletlilerle tanışmayı da istiyorum çok

Hoşgeldin Hülya abla :)
ne öğretmenisin acaba merak ettim, bir kaç sen esonra meslekdaş olacağız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar