hoşgeldiniz:rendeer:
Anlamsızmı olacak bilmiyorum ama. dün İlkokul öğretmenim sevgi Akın Hanımın evine gittim. Çıkaramadım önce, sonra bir komşu gördüm yenilerden ( yeni diyorum, ben o mahalleden taşınalı 25 sene olmuş

ale

Sordum, öğretmen Sevgi hanımın evi şurasımıydı diye. Bayan kibarca; evet orası, üst katta kızı oturuyor, alt katta kimse yok, dedi

ale: halbuki annemden bir önceki gün Öğretmenimin hayatta ve Pazarda olduğunu öğrenmiştim.

ale: Bu hayattan Yeni göçmüş olması olasılığına karşın gittim zillerin hepsini çaldım. Kimse çıkmadı, 1 saat o güzelim sokakta bekledim. top oynadığımız sahayı (40metrekare), bisikletle düştüğüm köşeyi, kedilerin ayaklarına ceviz kabuklarının yarılarını ağda ya da balmumu ile yapıştırıp kahkahalar attığımız soteyi gördüm. geçmişe gittimgeldim

ale:
sonuç olarak ilkokul öretmenimi veya akibetini öğrenemedim.

ale:
demekki geç kalmamak gerekiyor yaşamda hiç bir şeye.
anlamsız oldu ise özür dilerim. iyiki geldiniz, umarım motorunuz vardır da gezilerde buluşuruz:cat: olmadı buradaki her kardeşim sizi artçı almaya adaydır, hee tabi sizin gibi bir motor sevdalısını artçı olmaya ikna etmek çok zor ya:rendeer::queen: