Yaşasın Motosiklet.net

Bu gün eşimle İzmir e geldik. Motorumu bıraktığım için çok üzülüyordum.
Gözüm sürekli motorlara kayıp duruyordu. Araba ile giderken yanımda bir motor belirdi bir baktım üzerinde bizim t-shirt lerden giymiş bir arkadaş.
Nasıl heyecanlandım nasıl sevindim anlatamam. O heyecanla kornaya basmaya başladım eşim yanımda ne olduğunu anlamadan birazda korkuyla bana bakıyor ne oldu neye kızdın deyip duruyordu. Sonra arkadaşta bana baktı ben sanki kırk yıllık dostumu görmüş gibi sevinerek el sallayıp selam verdim bir yandanda bağırıyorum Motosiklet.net bizim site iyi günleeerrrrrr:queen: O da anladı selam verdi. Gerçekten çok keyifli ve güzel bir andı benim için o arkadaş kimdi bilmiyorum bu yazımı okursa tekrar selam olsun ona ve tüm motor severlere iyiki varsın MOTOSİKLET.NET

Evet böyle güzel şeylere rastlamak çok güzel. Bende ilk fırsatta 2 tane tshirt alıp birini içime diğerinide monta yapıştırıcam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu selam verme aşkına bir gün bi kaza yapıcam ama... hadi hayırlısı :)

evet gerçekten çok güzel bir duygu olmalı kim o mt t-shirt giyen kişi ya burda açıklasa gerçekten güzel olcak. acaba yeni konumu açsak izmir mt 'den olabir mi ??

o kısı bendım:mrgreen: :p
saka bı yana o uyenın motoru neydı belkı ordan cıkarabılırız

Ya inanın o heyecandan motora bakmak aklıma gelmedi. Sadece racing bir motordu onu biliyorum ayrıca çok efendi kullanıyordu motorunu.
Birde şunu ekleyeyim ben selam verdiğimde trafik ışıkları kırmızıdan yeşil e dönüyordu yani akan trafikte selamlaşmadık arkadaşla.Kesin bizden bir arkadaş ama İzmir de havalar o kadar güzel ki motordan inip eve girmek istemiyordur canı haklı olarak.. Umarım bir ara görür bu yazdıklarımızıda tanışırız kendisiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar