- Konu Yazar
Arada Kafa dağıtmak için , Forum Arkadaşlarımızın yaşadığı enteresan durumları yazabileceği bir yer olsun istedim. Maksat Kafa dağıtıp yaşanmışlıkları paylaşmak olsun dedim. Devamı gelirmi bilmiyorum.. İlk Ben Başlayayım.
Geçen Haftalarda Eşim Mutfaktan seslendi..
- Ufak Banyo Musluğundan su kaçırıyor bi bakabilirmisin ?
Günlerden Pazar , açmışım Bilgisayarı Fusion360 çalışıyorum ( Kızım Üniversitede , Fusion'u Ücretsiz olarak onun Öğrenci avantajıyla yükledik. )
- Tamam , Bakarım.. dedim.
Yahu , baksam ne olacak , su kaçırıyorsa jontası gitmiştir , şimdi kalk git jonta al - gel.. yap.. oooo kim yapacak ? yani salladım , işi..
Geçende yine hatırlattı.. ya dedim bir ara halledecegim.. dedim ama o an unuttum gitti
)
Cuma günü iş için yoldaydım , bir ara mola verdim telefona bakıyorum , maillerime bakayım dedim.. aaaa su faturası ödenmemiş !!
Len dedim nasıl olur ? Bankada para var.. Hemen açtım kontrol ettim..
Evet Bankada para var 1500 TL.. Gelgelelim su faturası 1800 TL !!!
1800 TL su faturası ....yüreğime oturdu , neyse hemen diger bankadan takviye yapıp ödenmeyen faturayı ödedim..
İş dönüşü Hırdavatçıya uğradım , 5 adet musluk lastiği aldım.. 10 TL..
Eve geldim , ufak Banyo musluğuna bir baktım , meğer su kaçırmıyor resmen ip gibi akıyor !!
Hemen iki musluğuda , Sıcak ve Soğuk degiştirdim... Lastikleri en az 10 yıldır değişmemiştir.. artık ölmüşler..
Yani işin özü..
Eşiniz birşey diyorsa kıçınızı kaldırıp bir bakın , yoksa Benim gibi 1800 TL fatura şok geçirtebilir.. İyi Pazarlar.
Geçen Haftalarda Eşim Mutfaktan seslendi..
- Ufak Banyo Musluğundan su kaçırıyor bi bakabilirmisin ?
Günlerden Pazar , açmışım Bilgisayarı Fusion360 çalışıyorum ( Kızım Üniversitede , Fusion'u Ücretsiz olarak onun Öğrenci avantajıyla yükledik. )
- Tamam , Bakarım.. dedim.
Yahu , baksam ne olacak , su kaçırıyorsa jontası gitmiştir , şimdi kalk git jonta al - gel.. yap.. oooo kim yapacak ? yani salladım , işi..
Geçende yine hatırlattı.. ya dedim bir ara halledecegim.. dedim ama o an unuttum gitti
Cuma günü iş için yoldaydım , bir ara mola verdim telefona bakıyorum , maillerime bakayım dedim.. aaaa su faturası ödenmemiş !!
Len dedim nasıl olur ? Bankada para var.. Hemen açtım kontrol ettim..
Evet Bankada para var 1500 TL.. Gelgelelim su faturası 1800 TL !!!
1800 TL su faturası ....yüreğime oturdu , neyse hemen diger bankadan takviye yapıp ödenmeyen faturayı ödedim..
İş dönüşü Hırdavatçıya uğradım , 5 adet musluk lastiği aldım.. 10 TL..
Eve geldim , ufak Banyo musluğuna bir baktım , meğer su kaçırmıyor resmen ip gibi akıyor !!
Hemen iki musluğuda , Sıcak ve Soğuk degiştirdim... Lastikleri en az 10 yıldır değişmemiştir.. artık ölmüşler..
Yani işin özü..
Eşiniz birşey diyorsa kıçınızı kaldırıp bir bakın , yoksa Benim gibi 1800 TL fatura şok geçirtebilir.. İyi Pazarlar.