Yaşamin Ctrl+alt+delete Tuşlari Nerede?

cihan' Alıntı:
prozac, cipram ,laroxil bunlur ctrl alt dlt tuşları yerine kullanılmasada pause tuşu gibi işlev görüyor

:queen: :queen:

biriniz de insülin demişsiniz
yapmayın beee :queen:

xanax da var hocam
ama en iyisi
rakı şalgam süzme yoğurt
işte bunlarda benm ctrl alt delete yim
offf canım ne istedi şimdi:p

Yaa ne gerek var yasamin fisini cekmeye? Sizi ne uzuyosa onun fisini cekin! Olum haric tabii! :salut: Onun fisi zaten cekik! Onun disinda ne olursa olsun cekin fisini dert etmeyin yahu! radikal deisimler yapin, cok ise yariyor, saskinligi ustunden atasiya kadar toparlaniyosun :mrgreen: Sonrada ben ne yaptim eyvah nerdeyim oluyosundur heralde ama orasini bilemicem ben basindayim daha! :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Yeni enişte yaptı aleste :cherry:. Sende yap CBR1000RR :p ...

Yok beaah yahu... Seni ne sIkIyosa onu birakacaksin iste.. Sevgilinse sevgilini birak, o seni biraktiysa onu dusunmeyi birak, isinse isini birak (onceden onlemini al ac kalma acikta kalma :) )

Sehrini deistirebiliyorsan deistir.. Ne biliyim dedim ya radikal kararlar al.. demekki bulundugun noktada mutlu deilsin.. Yani bunlar tabii herkes icin uygulanabilecek seyler deil.. Herkesin alt-del tuslari farkli heralde.. Ben kendi adima buldum! :cherry: Son iki senedir kendimi hic bu kadar rahat hissetmemistim!

Ben isimi birakiyorum ve Istanbulda yasamiycam heralde artik... Neresi olacagi daha belli deil.. Bakalim zaman.. Gerci bi ayagim mutlaka burda, gezilerde varim.. :rendeer:

Kim kimi aramiyomus? :silent:

Ben yeni yapmadim Semih :cherry: Olaya yeni bir bakis akisi getirdim sadece :p

Motosikleti
Su Motoru
Bende getirecem önümüzdeki 3-5 sene içerisinde :p ...

alestevardiya' Alıntı:
Kim kimi aramiyomus? :silent:

Ben yeni yapmadim Semih :cherry: Olaya yeni bir bakis akisi getirdim sadece :p

eskiden daha sık görüşürdük sevgili bulunca dostluklara eywallah çektin die düşündümki sanırım öle yada bana :pr:

semih olum dalga geçme len

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar