Yasalara Uymayacak Adamın Burda İşi Ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım burda söylenmek istenen şey devletin kanununa kuralına uyma zorunluluğudur , sen 70 kmlik hız limitini beğenmeyebilirsin , az ilerdeki yola koyulan trafik lambalarını da beğenmeyebilirsin ,ama 70 km hızla gitmek zorundasın az ilerdeki ışıklarda da kırmızı yanınca durmak zorundasın . uymuyorsan da gelip burda çok güzel birşey yapıyormuşçasına anlatamazsın .burda konu kim uyuyor kim uymuyor değil , eminim kimse tam olarak uymuyordur , fakat kimse kimseyi kötü yönde teşvik edemez . suçtur bu ...

Gerçekten anlamıyor veya anladın ama burda yediremiyorsun.

Ben kurallara uymuyorum, yada uyuyorum gibi bir cumle kullanmadım. Tamamen uymuyorda alınır bu cumleden, tamamen uyuyordur da alınır.

Burda yasaların açıklarını bularak, onlardan kaçarak, insanları yasaların açıklarına yönlendirmeye teşvik ederek suç işliyorsun.

Kurala uy yada uyma, bunu burdan böyle rahat birşekilde insanlara deklare etme.

Uslubunuda bozma

eeee tamam sen şimdi ne istiyorsun onu söle kapansın bu konu...
çünkü kapanan topikten sonra ona hitaben bu konuyu açtın söle ne istiyosun...
adam gibi kurallara uyan biri yapsa senin yaptığını eyvallah...
neden gaza geldin anlamışta değilim ama var bi sıkıntın ama burda halledemezsin...
yazdıklarının nereye gittiğininde farkında değilsin...
laf olsun beri gelsin yapıyorsun konunda haklıydın yasa dışıydı ve o topik kitlendi ama neden uzattın anlamadım ne yapsınlar assınlar mı bizi yada sana şiltmi versinler erken farkettin konuyu kapattırdın diye...
ben arkadaşları toplıyım seni alkışlayalım sende egonu tatmin et gururunu okşa koç büyük bir halt yemiş gibi sonrasında bir konuşma yap ve talimatınlada bizi assınlar...
şaka bir yana fena komiksin...
sörf dersini bırak tek kişilik gösteri yap daha çok kazanırsın...

Ben kurallara uymuyorum, yada uyuyorum gibi bir cumle kullanmadım. Tamamen uymuyorda alınır bu cumleden, tamamen uyuyordur da alınır.

Burda yasaların açıklarını bularak, onlardan kaçarak, insanları yasaların açıklarına yönlendirmeye teşvik ederek suç işliyorsun.

Uslubunuda bozma

sana dicek çok şey varda.. daha mühim işlerim var.. o yüzden takıl sen kafana göre.. biz kendimizi düzeltelimde devlet nası olsa kuralları düzeltir, bizde bu arada tüysüz kalırız zaten.. kimse örnek almak zorunda değil.. Allah herkese akıl vermiş mantık vermiş..

iyi günler.. (yersiz yersiz tartışmanın manası yok daha fazla..)

"Kraldan çok kralcı olmak" durumu bence sizin ki...

arkadaşım burda söylenmek istenen şey devletin kanununa kuralına uyma zorunluluğudur , sen 70 kmlik hız limitini beğenmeyebilirsin , az ilerdeki yola koyulan trafik lambalarını da beğenmeyebilirsin ,ama 70 km hızla gitmek zorundasın az ilerdeki ışıklarda da kırmızı yanınca durmak zorundasın . uymuyorsan da gelip burda çok güzel birşey yapıyormuşçasına anlatamazsın .burda konu kim uyuyor kim uymuyor değil , eminim kimse tam olarak uymuyordur , fakat kimse kimseyi kötü yönde teşvik edemez . suçtur bu ...

bi savcı mız eksikti oda geldi yeni mi atandınız ? ? sürgün mü yediniz???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar