Demekki napıyoruz beylerr ?????
Hızlanıyoruz ama radara yakalanmıyoruz![]()
ben bi künefe yiyorum ardından 240 la radara giriyorum şahitlerim var :queen:
Demekki napıyoruz beylerr ?????
Hızlanıyoruz ama radara yakalanmıyoruz![]()
By_Star;
"Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım" diye birşey duydunmu?
Sadece kurallara uysun herkes, tek istediğim bu. Trafik canavarı burdaki bilinçli dediğimiz insanlar arasından çıkmasın.
Devletin koyduğu kurallara uymak bizim görevimiz. Herkes kendinden sorumludur, ben kurallara tam uyan birini tanımıyorum o yüzden bende uymam veya herkese eşit davranılmalı falan dememelisin, önce sen kurallara uy. Sonra devletten kuralları uygulamasını bekle.
--------
Merak etme forumun eskileri bilir benım ne motorum olduğunu.
--------
Sabahtan beri tartışıp duruyoruz, bir sonuc yok. anlayabildinmi neden yönetime sesleniyorum
Yöneticilere sesleniyorum,
Kim kimdir, nedir nerdedir ne yapıyordur kiminledir çoğu insan biliyor.
Nasıl mekanda sigara içme yasağı geldi, mekan sahibi sigara içeni uyarıyor yok uyarmazsa cezayı mekan sahibinede kesebiliyor yetkililer,
burasıda böyle.
yasalara uymayanları, yasaları nasıl kandırırz, nasıl atlatırız, nerden açığını buluruz diyenleride bu forumun yöneticileri durdurmalı.
Ben tek başıma bu tip insanlarla laf dalaşına girmem, cunku muhatap almam.
Vatandaş bas bas bağırıyor, 4 tekerler canavar. Ama kendisi nasıl gazlasam, nasıl aralardan geçsem, nasıl plakamı kapatsam diye düşünüyor. (Genel konuşuyorum)
Forum üyeleri;
Lütfen kurallara uyun, uyunki saygı görün.
bi laf var dır arkadaşlar "laf söyledi bal kabağa koy tabağa ye sabaha" :mrgreen: :mrgreen:
gaz yapar len o balkabağı![]()
gaz çıkarmakta mı yasak :mrgreen:
yo serbest![]()
abart olum seninki.. ş.içinde yasak.. git şehirdışına orda çıkart :queen:
şehir içinde 50km hız altında çıkarsa sorun yaratmaz sanmam![]()
canım benim..
sen senfoniyi kaçırmamışsın anlaşılan :mrgreen: herzaman olmaz özdeşlerde gaza geliyorum
bi laf var dır arkadaşlar "laf söyledi bal kabağa koy tabağa ye sabaha" :mrgreen: :mrgreen:
gaz yapar len o balkabağı![]()
yo serbest![]()
şehir içinde 50km hız altında çıkarsa sorun yaratmaz sanmam![]()
abart olum seninki.. ş.içinde yasak.. git şehirdışına orda çıkart :queen:
burdaki muhabbete gaz çıkarmayalım konunun dışına kaymış oluruz nede olsa bizler kurallara uyuyoruz dimi :wiinkk:
sen senfoniyi kaçırmamışsın anlaşılan :mrgreen: herzaman olmaz özdeşlerde gaza geliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 AM ----------
o zaman ses olur 100 km üzeri ses duyulmuyo :wiinkk::queen:
olum siz üçünüz bi araya gelince two brothers halt etmiş.. yakında alevde atarsınız siz..
Gerçekten anlamıyor veya anladın ama burda yediremiyorsun.
Ben kurallara uymuyorum, yada uyuyorum gibi bir cumle kullanmadım. Tamamen uymuyorda alınır bu cumleden, tamamen uyuyordur da alınır.
Burda yasaların açıklarını bularak, onlardan kaçarak, insanları yasaların açıklarına yönlendirmeye teşvik ederek suç işliyorsun.
Kurala uy yada uyma, bunu burdan böyle rahat birşekilde insanlara deklare etme.
Bu konuyu buraya nasıl bağladınız hayret doğrusu... :silent: :mrgreen:
ya arkadaşım bırakalım şu mercesdes bmw işini onlar eskilerin lafları, git bakalım bi yedi emin otoparkına ne arabalar baglanmış, ben bi ayrım oldugunu görmüyorum. yasak park yüzünden çekici sırtında giden kaç lüks araba gördüm ben.Bu ülkede ensesi kalınlara ceza yazılmadıkça bende her türlü yolunu ararım.. başıma çok geldi.. sahil yolunda 80 le radar cezası yedim.. polis limit 50 burda dedi.. yalnız yanımızdan geçen bi kaç lüks otomobile neden kesilmiyor diye sorduğumda bana "onları karıştırma" şeklinde cevap verdi.. başka bi gün arabayı ATM nin önüne çektim önümde mercedes onun önünde BMW arkamda BMW duruyordu ve tamamen park halindelerdi.. ben 4lüleri yakmıştım çekici geldi çekicekti, tartıştık bende dedim sen şunlardan birini çek önce göreyim dedim. memur bana; "sen kendini onlarla bir mi tutuyorsun" dedi..
KURALLAR KİŞİLERE GÖRE DEĞİLDİR... BEN UYACAKSAM HERKES UYACAK.. BİRİLERİNE GEÇERSİZSE BU KURALLAR, KURAL DİYE BİŞEY YOKTUR O ZAMAN...
beni 100 le 120 ile giderken durduran hiç polis olmadı radardada yoldada
konu çok alakasız konuma gelmiş :farao: