yasal performans egzozu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
500 tl civarı para biriktirdim
Far maskesi alacaktim fakat aklim bir yandan da egzoza kayyo 450 tlye ikinci el leo vince buldum ama motoru bağlarlar diye yanasmak istemiyorum
İş e güce giderken rahat rahat korkmadan taktirabilcegim bir marka bilen yokmu

yasal olan varsa bile polis ceza yazabilir durumu bilmedikten sonra...

Tek yasal durum egzozun ruhsatta işli olması onun dışında hiç bir garantisi yok.

Zamanında forumdan bir arkadaş paylaşmıştır orjinal egzos'u olan motoru bile bağlamışlar çevirmede sesi çok çıkıyor diye.

Sesi o anda o polise yüksek geliyorsa cezayı keser, hiç bişey yapamazsın.

Allahın izniyle birşey olmaz polis görürsen vites büyültür gazı açmazsın olur biter veya gaza basmazsın.

sizin motor sanırım ktm duke 125 bizim buralarda gördüm çok aşırı bir ses çıkmıyor performans egzostuyla.

Motosikletin Şase sinde bir sticker var rolanti de 89 desibel ses cikaryo diye performans egzozu ile belki yine 89 un altında kalır

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

200 duke u bagladilar diye konu acmistim ama ondan fena ses gelyodu acaba egzoz da delik melik mi ydi kulağımi cinlatti valla

Of ya bi egzoz almak istiyorduk Parasını dA topladık ama alamyoz hay bole isin

Kullananlar varsa sorun falan yaşadınız mi hiç polisle

kardeş sorun yasama konusuu ayrı bir dünya benden söyleme takıntı yapan polis topcase çantaya da takıyor led serit stopa da takıyor karar senin ya tak yada boşa parmaklarını yorma yazarak 125 cc bir motorun sesi sen bağırtmadığın sürece normal tonda çıkar merakın olmasın ...:farao:

Bağladılar diyelim kac para ya alyon geri

Bağladılar diyelim kac para ya alyon geri

Sen nası motorcusun kardeşim bu ne korku yahu?

Ben istanbuldanım bizim burası şişli tarafı pist gibi makinelerden uğultu geliyor hele köprü altında bir inleme yapıyorlar 600 1000 lik makinelerle polisin birşey dediği yok sen neden bu kadar korkuyosun anlamadım...

Kafanda kask varsa fazla ilgilenmez polisler motorlarla...

Ondan 343 lira yedim full ekipman ile neyse az daha dusuneyim bizim burasi i...ne polis dolu

selmunaleykum hayırlı ramazanlar.e abart egzoz yanı orjınalın dışı kullanmak yasakda pekı nıye bunların motor marketlerı vs yerlerde satışı serbest madem polıs onu kullanmayı yasaklaıyorsa satmayıda yasaklasın bu ne çelişki.bende egzoz taktım daha egzoz dan cevıren olmadı sadece plakasızlıkdan cevırdıler plakayıda yanımda gezdırıyomm takmasamda:)

Satışı da yasak olmali doğru ama ülkemiz garip bi ülke

Satışı da yasak olmali doğru ama ülkemiz garip bi ülke

mesele şöyle bir olay var. sen bir egzoz aldın ve biraz redline yapıp yada normal sesle sokakta geçiyorsun.
evde oturan arıyor polisi 155 i plakanı söyluyor. rahatsız ediyor egzozu diyor. cezayı kesip eve gönderiyorlar.
bu nasıl bişi anlam veremedim. polis neyi neye göre ceza kesiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar