Yasaklı yere park edilmiş motosikletler Taiwan'da kamyonete yüklenirken görüntüler ..

Buyrun izleyin , Adamlar motorları kamyonete acımasızca yüklüyor.
Scooterın birinin direksiyonu kilitli olduğu için adam tek tekere kaldırıyor onu .
Kamyonette motorlar birbirine çarpıyor ama umrunda değil.
http://www.youtube.com/watch?v=g4yboCkPP3c
Bu video daha önce verilmişmi bilemem çünkü çok uzun zamandır siteyi takip etmiyordum.

Youtube eklentisi bozuk onu ayarlıyamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hmm adamlar aşmış ama kanunlu bir ülkeyse adam zararı ödemek zorunda:silent:

[YT]g4yboCkPP3c[/YT]

geçende kaçak lüks arabaları paralamışlardı:)

iyi etmişler karşıda park yeri var bak adam fotosunu çekiyo yani sen buraya çekersen bizde alır gotururuz sorada ben ne ettim diyince al buda fotosu

Eğer bu acımasızca yükleme ise Eskişehir'deki yüklemeler katliam:mrgreen:Motoru ilk aldığım zamanlar ehliyet sınavına girmişim almama çok az kalmış polise yakalanıyorum bir kontrolde...Tüm motorcuları çekmişler belgelerini kontrol ediyorlar...Çekicinin üstünde iki adet spx 103 cinsi mobilet duruyor...Biribirlerine yaslamışlar sonra bir titan cg çıkartıyorlar onu da onların üstüne dayıyorlar.O an ehliyetsizlikten yiyeceğim cezayı değil motorumun ne kadar hasar göreceğini düşünüyorum...Polis gelip diyor ki "A2 Ehliyeti olan tanıdığın varsa çağır gelsin yoksa bağlarım" Hemen arıyorum arkadaşları yola çıkıyorlar.Arkadaşın geldiği sırada cbr 125 kopyası bir motor yükleniyor kamyona aynı şekilde ve en sona da Gürsel abimizin ZZR 1100'ü...Gürsel abi polislerle tartışıyor o motor öyle gitmez diye.Dinleyen yok...ZZR'nin ağırlığı altında diğer motorlardan çatırtılar geliyor ve tabi ki Gürsel abinin ZZR'sinde de birkaç çizik oluşuyor...Ben kurtarıyorum motoru ama diğer motorların çekiliş şeklinede şaşıp kalıyorum...Dediğim gibi o acımasızlıksa bizim buradakiler katliam...

sacma bır uygulama musaıt yerlere cekılır bızım ıstanbulda ıkı serıt gıdıs yolun adamlar park yapıyolar dıge yolu genıslettıler bu sefer ıkı tarafa da arac parket meye basladılar ewet burası ist (Çağlayan)

Bu konuyu 5 sene önce açtığım için kendimle gurur duyuyorum :p konu güncel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar