Yaş geldi 17'ye,sıra geldi ehliyete.. :)

bu gün itibariyle 17. yaş günümü kutlamaktayım..ehliyet yolu gözüktü:mrgreen:...Darısı daha küçüklerin başına :p

İYİ Kİ DOĞDUM BEN..:p::wish::

16::plus1::=Ehliyet :mrgreen::p

bu gün itibariyle 17. yaş günümü kutlamaktayım..ehliyet yolu gözüktü:mrgreen:...Darısı daha küçüklerin başına :p

İYİ Kİ DOĞDUM BEN..:p::wish::

16::plus1::=Ehliyet :mrgreen::p

oooo iyiki doğdun dostum :rendeer: hemen sürücü kursu aramaya başla bulduysan hemen kayıt ol sabırsızlanma dönemleri senin içinde başlasın o zaman::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:

hadi bakalım kısmet :D bende şubatı bekliyorum :D

ha unutmadan

happi börtday tu yuu :D

Şansına :) sınav sistemi değişiyor.Ekim sınavı kaçtı sanırım.Aralıktaki sınav içinde büyük ihtimalle sistem değişiyor ehliyet kursundan söylediler.

Not : A2 aldım B için fiyat alacaktım.Ekim sınavı tarihinden sonra fiyat verebileceğini söyledi değişiklik nedeniyle ..

Şansına :) sınav sistemi değişiyor.Ekim sınavı kaçtı sanırım.Aralıktaki sınav içinde büyük ihtimalle sistem değişiyor ehliyet kursundan söylediler.

Not : A2 aldım B için fiyat alacaktım.Ekim sınavı tarihinden sonra fiyat verebileceğini söyledi değişiklik nedeniyle ..

evet onu bende duydum neyseki ucuz atlattım bu ay alıyorum aksilik olmazsa :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsuhnnn.... doumgunn kutlu olsun nice ehliyetlere :p xD bende alıcam 26 aralık taki sınawda

Vayyy hayırlı olsun kardeşm,Darısı Eylülde bana ,Sabır,sabır,:cat:sabır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar