Yarışçı nasıl olunur?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ulan bu ne biçim forumdur? Adam 11-06-2003 tarilinde dört maddelik bir soru sormuş... Tabi kelalaka bir başlık da atmış? Aradan 4 yıl geçmiş... Sorularla başlığın alakası olmayınca gelen atmış, giden satmış... Okuyanlar yayla çorbası içmiş gibi... Lahavlevelakuvveteee...

Arkadaşlar ben 125 cc honda sport kullanıyom yapamıyacağım yok motorda.şimdi iyi bir motorcu olmak için. r6 iyi bir motormu arkadaşlar üstatlar.tekteker arifi tanıyorum arif abi r6 olur aslında dedi 2004 2005 temiz bi motor r6 alsam nasıl olur yada 600 lük başka ss ne alayım.bi fikriniz varmı

forum Yarışçılıktan çok jawa motor mudur degilmidir tartışması olmuş benim. ama benim jawam olsun tüm dünyaya borcum olsun derim. keşke motorum olsun da dünyanın tamamına borcum olsa ama yok işte.. :salut:

konuya donelım mı ıstersenız... (tabıı bılen arkadaslar yazsınlar lutfen)
nasıl yarışçı olunur lutfen buna donelım ve bırcok kısı burayı okuyor lutfen zaman kaybı olusturmayalım dostlar...
haydı mıllet konusturun kendınızı YARIŞÇI NASIL OLUNUR..?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak dostum yarışcımı olmak istiyorsun ilk olarak kaskdan daha sonra derilerini ve motobotlarını arayacaksın kask sana yetmeyecek çünkü artık bir rr a biniyor olacaksın trafikte durduğunda debriyaj a basıp gaz elciğini çevirip aragaz basacaksın bazen plakanı katlaman gerekecek ve artık sana ön kaldırma yetmeyecek arka kaldırmak virajlarda daha fazla yatmak isteyeceksin hep daha fazla kişiye tabir-r cazise kapışmak isteyeceksin birden bire yarfışcı olmuşsun bunlar benim başımdan geçenler bi çok kişinin başından genelde bunlar geçmiştir zati benim yaş 13 o bbaşka konu

Bence yarışçı olmak için; karı kız :) (havan olacak),para ( o olmadımı olmaz),güçlü bir motor,sponsor,ehliyet :) ruhsat :) ,ve azcıkda manyak olmak (aslından cesaretli olmak olacaktı ama neyse :) )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar unutmayalımki jawada bir motordur hem o motorlar olmasa şimdikiler olmazdı ayrıca bişi daha söyliim dünyada üretilen en sağlam motorlardan biriside jawaydı zamanında
:cat::cat:

bılmeyenler ögrensın....
JAWA ,,,, bmw,,,,bsa,,,
bu 3 motoru 70 yasına kadar kullanabılırsın.....
japon motorları ise 7-8 yasını gecırmeyeceksın....8 e geldın mı satcaksın....
bende 88 model gs500 var....evde yatıooo....:salut:
bıde cavam var.....10 numara motor....o bıcım yanı....eksozundanda yag damlıor...yagı cok kacırırsan damlıoo :p:p

valla ben altıma 1000 lık bı motorda alsam JAWAMIN yerı her zaman ayrı....onu hiç satmıycam...:rendeer:

öyleymiş sordum banada 650 milyon dendi daha ucuz bir yer varmı??

yahu ben nıye 400 ytl aldım....
hatta 380 :cherry:
sizi kazıklıolar abıcım...almayın oralardan....:cherry::cherry::cherry:

not:saka yapıyorum kızmayın.....

Son düzenleme:
ehliyet 350 ytl ye falan indi arkadaslar Turkiye capinda,

evet a2 neden sart kosarlar bilmem, benim srad var 6 ay ehliyetsiz kullandim 5 kere cevirdiler durmadim, ehliyeti aldim 1 senedir polislerin yanindan gecerken aragaz cektiriyorum hic umurlarinda bile degil, nasssil birsey yaww

Motor yarışçısı olmadan önce motoru iyi kullanmalısın ve onu bilmelisin hız adrenalin tutku gibi duyguların olmalı ilk motora bindiğimde 9 yaşında bir velettim 125Cc ramzey sport motorumuz vardı yeni almıştık şu anda yaşım 16 ve ben hala o motoru kullanıyorum o motorun neyi olduğunu ne zaman ne yapılması gerektiği konusundaki herşeyi biliyorum çook kez 125 lik Yamaha YBR leri geçtim 150 lik kanunileri çok geçtim 125lik 7 senelik bir motorla ...Herşeyden önce kullandığın motorun ruhunu bileceksin ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar