Yarış yapacağım yardım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son viteste,son süratte debriyajı sık,vitesi 1'e at.

Kesin çözüm.

Arkadaslar yolda arkadaslarida geldi 3-4 cg ile kapistim ama kapisma sayilmaz kalkistan itibaren fark attim arkami dondugumde goremedim desem abartmis olmam. Motor pulsar 200ns kendi motorlari yapili cg 200cc falan diyor, benim motosiklet 200 goruyor diyorlar ama ben max 159 gordum cok fazla farkla kazandim anlayamadim olayi.

Namın yayılmış demekki, arkadaşları seni tanıdıysa nasıl olsa geçer bizi diye şeyetmemiş olabilirler. Depoyu doldurttun mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hic bilmiyorum bu olaylari ama eger racon uzerine yatip kullanmaksa downforce uygulamasi icin yaris oncesi kurufasulye yenebilir belki?

Yarıştan önceki gün öğlen yemeğinden sonra başka yemek yeme, geceden sonra su içme ve yarışın sabahı 30 dakikanı tuvalette geçir, rossi böyle kazanıyor.

Hic bilmiyorum bu olaylari ama eger racon uzerine yatip kullanmaksa downforce uygulamasi icin yaris oncesi kurufasulye yenebilir belki?

Racon bu abi. Tamamem duygusal:queen:
X0vrvO.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaslar yolda arkadaslarida geldi 3-4 cg ile kapistim ama kapisma sayilmaz kalkistan itibaren fark attim arkami dondugumde goremedim desem abartmis olmam. Motor pulsar 200ns kendi motorlari yapili cg 200cc falan diyor, benim motosiklet 200 goruyor diyorlar ama ben max 159 gordum cok fazla farkla kazandim anlayamadim olayi.

bende rs 200 ile yolda karşılaşıp yarımıştm :) onalrın ibreleri bozuk 160 170 göremiyorlar hikaye onlar yapılıda olsa tork yok sonuçta üzerinde mühendislik yok

Senin o mutis ileri surus becerilerinle kaybetmen imkansiz 😂 f16 yanina bile yaklasamaz

Tokatlamadığım motorcu yok ya. Lanet olsun bu bileğe kesip atacağım bir gün

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Konuyla alakalı aklıma şu saçma şarkı geldi.

Yemeyiz inşallah :))

bende rs 200 ile yolda karşılaşıp yarımıştm :) onalrın ibreleri bozuk 160 170 göremiyorlar hikaye onlar yapılıda olsa tork yok sonuçta üzerinde mühendislik yok

Gidiyor gidiyor, bizzat Konya'dan şahidim, bildiğimiz V kadro mobilet bile çok deli gidiyor 4 tane silindir takılınca. Mesele gitmek değil zaten, DIY bir jet sistemi yapar bağlarız arkaya, her motor gider, mesele durmak :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar