Yarış yapacağım yardım

Bitane cg sahibi illa yarisalim beni gecmen imkansiz 205 yapiyor motor dedi, bende deposuna kabul ettim. Ben ekipmanli gidiyorum ayrica boş yolda yapacagiz virajsiz trafigi tehlikeye sokmak istemem.

Sizce hangi devirlerde kalkmaliyim? Kesiciye girene kadar basmali miyim yoksa o kirmizi cizgiye gelmeden mi vites degistirmeliyim?

eğer motoru yapıksa çok rahat 160 170 görebilir bence iplemeyin daha doğrusu salın ipini geçin

20 bin devirle kalk, gerçi sen bu gidişle 50 bin falan çevirirsin ama sen genede 45 bin çevir fazla zorlama.

Ayaklarını geriye uzatıp motosikletin üzerinde süpermen gibi yatay pozisyonda kullanabilmen gerek. Bunu yapabilirsen -ki eminim yapabiliyorsundur- kimse bileğini bükemmez. Rakibinin altında Lightcyle bile olsa "Geç abi galibiyet senin hakkın." der.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Boşuna girme o işe.
Bir cgyi geçmek günümüz koşullarında imkansız.

ALm8Mr.jpg
[/url][/IMG]
kızı kolda bajajı yolda severim:bounce::flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Heyecan ve ilgiyle takip ediyorum.

Önce makinanın lastikleri ırc ile değiştiriyorsun.sonra benzin deposunu söküp pet şişe koyuyorsun.Ekipmanlarla gitme boşuna ağırlık yapmasın.

Cg nin en tehlikeli olduğu an pilotun sündürmeye başladığı andır. Vites geçişlerini ona göre ayarla. Yarışa başlamadan tuvalete git. Ağırlık senin düşmanındır.

GOMLEK GIYIYORSAN CEBINI KESINLIKLE YIRT VE AT ! AERODINAMIK ALTIN KURAL !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar