Yarış yapacağım yardım

Katılım
9 Ara 2016
Mesajlar
48
Bitane cg sahibi illa yarisalim beni gecmen imkansiz 205 yapiyor motor dedi, bende deposuna kabul ettim. Ben ekipmanli gidiyorum ayrica boş yolda yapacagiz virajsiz trafigi tehlikeye sokmak istemem.

Sizce hangi devirlerde kalkmaliyim? Kesiciye girene kadar basmali miyim yoksa o kirmizi cizgiye gelmeden mi vites degistirmeliyim?
 
Katılım
7 Nis 2013
Mesajlar
4,523
eğer motoru yapıksa çok rahat 160 170 görebilir bence iplemeyin daha doğrusu salın ipini geçin
 
Katılım
28 Eki 2012
Mesajlar
1,043
20 bin devirle kalk, gerçi sen bu gidişle 50 bin falan çevirirsin ama sen genede 45 bin çevir fazla zorlama.
 
Katılım
4 May 2016
Mesajlar
476
Ayaklarını geriye uzatıp motosikletin üzerinde süpermen gibi yatay pozisyonda kullanabilmen gerek. Bunu yapabilirsen -ki eminim yapabiliyorsundur- kimse bileğini bükemmez. Rakibinin altında Lightcyle bile olsa "Geç abi galibiyet senin hakkın." der.
 

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
11,740
Boşuna girme o işe.
Bir cgyi geçmek günümüz koşullarında imkansız.
 
Katılım
20 Ara 2016
Mesajlar
2,171
ALm8Mr.jpg
[/url][/IMG]
kızı kolda bajajı yolda severim:bounce::flower:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
5 Kas 2015
Mesajlar
11,468
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Heyecan ve ilgiyle takip ediyorum.
 
Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
3,156
Önce makinanın lastikleri ırc ile değiştiriyorsun.sonra benzin deposunu söküp pet şişe koyuyorsun.Ekipmanlarla gitme boşuna ağırlık yapmasın.
 
Katılım
24 Ağu 2016
Mesajlar
394
Cg nin en tehlikeli olduğu an pilotun sündürmeye başladığı andır. Vites geçişlerini ona göre ayarla. Yarışa başlamadan tuvalete git. Ağırlık senin düşmanındır.
 
Katılım
8 Eki 2015
Mesajlar
1,996
GOMLEK GIYIYORSAN CEBINI KESINLIKLE YIRT VE AT ! AERODINAMIK ALTIN KURAL !
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst