Yarın motosiklet alıyorum bir bakarmısınız acil yardım

herkese merhaba. yarın bir motosiklet alacağım. motosiklet bayiden sıfır alınmış fakat fatura kesilmemiş. satan kişi bayiyle konuştum faturayı senin üzerine kesecekler işlemleri halledeceksin diyor. telefonu kesinlikle açmıyor bozuk diyor whatsapptan yazıyor. araç 1000 km'de ben pek güvenemedim nedir ne değildir bu şekilde alınan bir araç benim başıma bir bela açarmı. fiyatı uygun ve biraz düzenlemiş görüntüsü çok güzel bu nedenle almaya niyetliyim.

ne olabilir ne tür şeyler başıma gelebilir acil bilgilendirirseniz sevinirim. normalde bu kadar kuruntu yapmamam gerekiyor fakat malum istanbulda yaşıyoruz. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese merhaba. yarın bir motosiklet alacağım. motosiklet bayiden sıfır alınmış fakat fatura kesilmemiş. satan kişi bayiyle konuştum faturayı senin üzerine kesecekler işlemleri halledeceksin diyor. telefonu kesinlikle açmıyor bozuk diyor whatsapptan yazıyor. araç 1000 km'de ben pek güvenemedim nedir ne değildir bu şekilde alınan bir araç benim başıma bir bela açarmı. fiyatı uygun ve biraz düzenlemiş görüntüsü çok güzel bu nedenle almaya niyetliyim.

ne olabilir ne tür şeyler başıma gelebilir acil bilgilendirirseniz sevinirim. normalde bu kadar kuruntu yapmamam gerekiyor fakat malum istanbulda yaşıyoruz. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bana mantıklı gelmedi sanki bu iş seni üzer gibi duruyor, çalıntı olması da muhtemel o yüzden başka motosikletlere yönel ve alacağın motorun fotoğrafı ile adamın numarasını foruma at belki çalıntıdır ve sahibi veya tanıdığı görür. Ruhsatsız da motosiklet alma. İlla ki alacağım diyorsan da hangi bayi onu öğren bayi ile konuş araştır.

Kapalı kutu bonban gibin birşey bahtına ne çıkarsa artıkın :)

Bayiye gidin adıma fatura kesilmeden paranı ödemem deyin...
Sonra kesecekler derse parayı sonra veririm dersiniz...

araç 1000 km de mondial 175 cc, en azından bana dediği bu. sıfır kilometre 2700 lira civarı. cafe racer'a cevirmiş. yani anlayacağınız çin malından cafe racer'a çevrilen 1000 km'de bir araç. anadolu yakasında mondial bayısinden aldım gideceğiz adına fatura kesecekler diyor. motor yeni ve sıfır almış ruhsat vs çıkarmayacağı için fatura kestirmemiş konuşmuş yeni aldığı için faturayı benim adıma kestirmek istemiş kabul etmişler en azından öyle dedi. 20 yaşlarında bir çocuk. 2000 liraya veriyor. cafe racer tarzı hoş bir motor yapmış hakkını vermiş. ben de çok begendim motoru gördüm çocuk da kötü birine benzemiyor ama neler gördük şu istanbulda hepimiz biliyoruz. en iyisi ruhsatı sen üzerine çıkar ben de alayım demek. ama çocuk sigorta vs bir sürü iş var ben uğraşamam param yok diyor. sanırım böyle almamak en mantıklısı. parası neyse verilir yeter ki legal iş olsun.

bu arada ciddiye alıp hemen cevap yazdığınız için herkese çok çok teşekkürler.

Son düzenleme:
çocuğa mesaj attım ruhsatı sen üzerine al bana noterden devret 2700 lira vereyim yazdım normalde 2000 liraya anlaşmıştık.
motorun sıfırı 2700 lira ben parasında değilim motorun sıfır fiyatını veriyorum (cafe racer'a cevirmede emeği bu parayı hak ediyor gerçekten çok güzel yapmış) yeter ki iş legal olsun kafam rahat olsun. herkese teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen öyle yap yoksa uzak dur. Faturası olmayan motora plakada çıkaramazsın. Hiçbir bayide faturasız araç satmaz satamaz.Senin üstüne fatura çıkacak gibi ıvır zıvır şeyleri boşver. Faturasız ve plakasız motor alınmaz .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar