Yarın Motorla uzun yola gidecem tavsiyeleriniz nelerdir?

İyi akşamalr öncelikle kısmetse yarın 320 km yol yapacam ve hızımı en fazla 120 olacak sizin tavsiyeleriniz nelerdir uzun yol için aklımdan geçenler

Pantolon altına içlik giyecem

Montun içliği+uzun kollu bi sweat giyecem

boynumdan boydan maske olacak

sizin eklemek istediğiniz motora şunu yap lastik havan böyle olsun başka öneriniz varmı bana verebileceğiniz?

saat kaçta çıkıcaksın yola, nereden nereye gidiyorsun, sıcaklık kaç derece? bu kadar kalın giyinmene gerek varmı bilmiyorum. eğerki sabah 5-9 arası çıkacaksan normal ama sonraki saatlerde sıcaktan yanarsın.

kardes nerden nereye ?
marmarada ısentekırdagdan gecmeyeceksen mont kot dızlık eldıven kask yeterlı
tekıradgdan gecerken bı kazak cek ıcıne gecınce cıkart
pısersın o kıyafetlerle

saat kaçta çıkıcaksın yola, nereden nereye gidiyorsun, sıcaklık kaç derece? bu kadar kalın giyinmene gerek varmı bilmiyorum. eğerki sabah 5-9 arası çıkacaksan normal ama sonraki saatlerde sıcaktan yanarsın.

hocam öplen 3 gibi çıkacam arkamda araba ile arkadaşım olacak aynı yere gidiyoruz ona denk getirdim ne olur ne olmaz diye sıcaklık 29 derece ankara da da :) ankara dan merzifon a gidecem :)

hocam öplen 3 gibi çıkacam arkamda araba ile arkadaşım olacak aynı yere gidiyoruz ona denk getirdim ne olur ne olmaz diye sıcaklık 29 derece ankara da da :) ankara dan merzifon a gidecem :)

yola çıkarken o kadar kalın giyinmene gerek yok, 8den sonra giymende fayda var ama. üşüyünce anlarsın zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar