Yarin motor alacağım Keeway focus & ARN 125 veya mondial...

Selam

105 kiloyum artık 4km uzaklıktaki işime motorla gitmek istiyorum arada bir de sağa sola gitsem yeter. Bu sekilde dusunuyorum daha önce çok kısa bir süre jawa laser kullanmıştım.

Forumdaki yardımlaşmaları okuduktan sonra bütcemin de zorlanmış hali en fazla Keeway focus 125 e yettigi icin buyuk ihtimalle onu almayı planlıyorum. Ancak kafamda da bir kaç soru işareti yok değil. mesela mondial rs151 "albeni albeni" diye bağırıyor. ancak onun da biraz nazlı olabileceğini öğrendiğim için korkuyorum. hele de bugun gördüğüm bir manzara beni korkuttu genç bir çocuk scooterini bayıra yukarı ittiriyodu öylesine yorulmuştu ki 10 metrede bir dinleniyordu. motorunun markasını sormak (görmek) için yaklaşmak istedim ama cocuk yolun aksi istikametine geçince arabamı çeviremedim. Dogrusu boyle bir durumla karşılaşmak istemem.

Yarin büyük ihtimalle motorları görüp arasından sececegim eger başka cazip bir secenek çıkmazsa focusu alacagım.

sormak istedigim ARN 125 aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi ?

benim gözden kaçırdığım sizin tavsiye etmek istediğiniz bir nokta var mı ? Alırken şunlara dikkat et diyebilir misiniz ?

şimdiden teşekkürler...:cat:

Dostum aşağı yukarı aynı kilodayız ve eğer artçı almayacaksan bence ARN125 yeterli senin için,ama eşini yada sevgilinide zaman zaman yanına almak istersen Superlight al bence.

motoru aldım

Kocaday yardimin icin tesekkur ederim.

bugun gittim ve motor aldım. oraya gidince dogrusu siyah zat 150 nin albenisi agırbastı. dogrusu şuan pişman değilim. yanında kayda değer hediyeler de verdiler. bir iki tur attım henüz plaka vs. alamadım pazartesi inşallah onlar da hallolucak.

teşekkürler.

hayırlısı olsun artık...yazılacak pek bişey kalmamış bize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar