Soru 1)Arkadaşlar yarın aksaray öncel motor dan plaka dahil 9.250 ye kırmızı-siyah gt 250 r'ı alıyorum.Fiyat liste fiyatı normal mi? tamamına kredi kullanıcam.
önemli Soru 2) kanuni&st hyosung'un türkiye distribütörlüğünü aldığı şu dönemde ve fuar öncesinde bu alımı yapmalımıyım??
Soru 3 ) Scooter dan bu motora geçiş yapıcam daha önce hiç vitesli kullanmadım. hemen alışabilir miyim?
saygılar...
Bende kredi çekip ikinci el 650 r aldım, temiz ikinci ellere mutlaka bak derim, kullanmakta zorlanmazsın sanırım, ben hiç motora binmemiştim, ilk defa 650r de motora bindim ikinci günümde 3 saat motor tepesinde kaldım, gezdim toztum, süreceğine eminim zorlanmazsında en azından benim kadar, vites debriyaj kordinasyonu önce kafa karıştırıyor, bir süre trafiğe çıkmadan gezeceğiz,
Kredi ile alırsan banka kasko isteyecek ve kasko içimde 2-3 bin ytl lerden bahsediliyor.
Bilmiyorum araştırdınmı bu konuyu net maliyeti çıkardımı ortaya ?
Tüketici kredi çekeceğin için banka kasko falan istemeyecek, ruhsatta da bişey yazmayacak, ama bana 8700 YTL ye plaka dahil vermişlerdi, o para çok, ama bu aralar almazsan yaz geliyor, bu arada sıfır hyolar biterse ikinci partiye 11000 den aşağı alamazsın dendi bana.
evet dediğin gibi motoru 2. el alabilirsin
sahibinden.com da 2007 model bi kaç aylık çok temiz gt 250r ler war bi bak derim ben sana:cat:
kesinlikle katılıyorum, ikinci el 0 makinalar var, mutlaka ve mutlaka bak
eğer düşünürsen bende 0 km siyah renk var.ama 2006 model.7500 ytl ye veririm
bunu düşün kesinlikle,
...250 cc bişey aramk şu an senin doğrun...doğru yoldasın...nolur 2500 cc bişey al...:wiinkk::cat:
katılıyorum 250cc lik düşün.
Anlaşılan kafaya koymuşsun, elhiyet varmı yoksa ve bu mesajı bu gün okursan mesajı gerisini okumadan sürücü kursuna koşşş, bu gün soooon, hayırlı olsun güle güle kullan.