Yarin Gitmem Gereken Rota Hakkında Tavsiyeler

Allah utandırmasın, umarım satmış olmanın pişmanlığını yaşamazsın hiç bi zaman :) Ben cumartesi sabaha karşı yola çıktım ankara gidip 4 saat kadar orada işlerimi halledip geri geldim pazar gece 12 gibi antalya'ya dönmüş bulundum. Giderken yollar o kadar kötü, buzlu, karlı ve yer yer sağnak yağışlıydı ki afyonda 20-30 km hızlarla gidebildim, buz pistiydi. Rampalar çok korkunçtu. Senin hava şartları çok daha iyi olmasına rağmen ben bi korkmuştum sonuçta 600rr bu şaka yapabilir diyerekten :) çok sevindim sağ sağlim varmana, yaz gelsin de keyifle gidelim her yere :)

Saolun dostlar atlattik cok sukur. Yer yer frenle arka teker yanima gelsede insanin aklinda 1 aylik bebegi varken riskli hamle yapmiyor. Aha viyadük gizli buzlanma olur diyip yavasliyor direk ellerdeki refleks zayifda olsa yatasin geliyor o viraja ama tutuyosun kendini ister istemez. Bi ara sadece kamyon sollar oldum millet egsoz sesini duyunca saga cekiyo otomatik bakiyo gecmiyorum devam ediyo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

Not : uzun aradan sonra anne kahvaltisi paha bicilemez.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Adam dünya turuna çıkmıyor yahu, amma abartıyorsunuz. Refleks kaybı ve el üşümesi icin 30-40 dk da bir sigara icimlik mola verirsen yolculuğun nasıl bittiğini bile anlamassın.

Kural şu; varmak icin değil , yolda olmak icin sür. Gideceğin yere ha babam de babam varayım diye cebelleşirsen , o yol bitmez. Keyif almaya çalıs.
Ben 125 lik scooter ile o yolu yaptım. Üstelik fantazi olsun diye, Balıkesirden içeri girip , Ayvalık üzerinden yolu uzattım.

Kazasız bol keyifli yollar.

Edit : Yolculuğun bitmiş. Gecmis olsun :)

rotayı bilmiyorum nasıldır.Ama havalar soğuk,lastiğe güvenip fazla yatmayın.lastik ne kadar sıcak olsa da asfalt soğuk.iyi sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar