Yarın Ehliyet Sınavına Gitcek Kimler Var

sevmiyorum su ilk yardımı ya :) zaten bu sınavda girmicem motor ve trafik :)

:) bende sevmiyorum napalım kalırsakda sağlık olsun sınav sorularına ne zaman ulaşabilirz ki :)

Bir soruyla felan kalmassınız :queen:

10 soru varsa 9 nu yanlış cevaplarsanız o zaman kötü :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5-6 şubat arasında açıklanacağı söyleniyor.

arkadaşlar bi soru vardı aşağıdakilerden hangisinde hastanın ayaklarının 30 cm yukarı kaldırılması yanlıştır diye
abeyin kanması
b şok durumunda
c ayak kanamalarında
d ayak bileğinde burkulma varsa hangisi cevap ?

beyin kanaması cevap yaw su soruyu hatırlayan yokmu diz ile ayak arasımıydı yoksa kalca ile ayak arasıymıydı hatırlayan D:

thepope kardeşim cevap beyin kanaması kolay sorulardan 1iydi
ya kral8181 arkadaşımızı dediği gibi diz ile ayak arasımıydı yoksa kalca ile ayak arasıymıydı???

kafam karıştıııııııııı:silent: gecen yaz sürücü kursuna gittim kimliyi önlerine koydum bana 2013ün temmuz ayında gel dedilerr

1996 temmuz 9 doğumluyum şimdi gitsem egliyet alabilirmiyim ????? niye kafamı karıştırıyonuzki yazın gidip alcaktım bak şimdi sen şu işe

sürücü kursu tarafından kandırıldım mı lan ben:silent: en iyisi pazartesi bir kursa soruyum ya ben yanlış hesaplıyorum yada bir iş var

(ben kaç yaşında oluyorum ya )

komik ama gerçek daha yaşımı hesaplıyamıyorum ehliyet alıcam ülkenin içinde bulunduğu durum bu iş te:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------

sınava giren arkadaşlarım abilerim kaç yaşındasınız bana bi yardım edin ya içime kuşku düştü şimdi

temuzun 10da sürücü kursuna gidip kaydını olacaksın.
İlk yardımdan kaldım arkadaşlar :( of
soruda bacak ile kalça imiş ve topuktan koltuk altına kadarmış bu soruya bağlıydı benm yanlış yapmışım of

http://www.yeniumitsurucukursu.com/ehliyet_yasin_tutuyormu.html

bu sitede araştırdım da sürücü kursunun dediyi doğru gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

temuzun 10da sürücü kursuna gidip kaydını olacaksın.
İlk yardımdan kaldım arkadaşlar :( of
soruda bacak ile kalça imiş ve topuktan koltuk altına kadarmış bu soruya bağlıydı benm yanlış yapmışım of

umutsuzluğa kapılma hemen birşey olmaz belki beklenmedik bi yerden doğru yaparsın cevabın için teşekürler

çıkmadık candan ümit kesilmiyosa açıklanmadık sınavdan kalınmaz

bu günde şair'liyim üzerimde heyt be

sağlık olsun napalım giden 50 tl bide 1.5 ay zaman kaybı olacak 2 sene bindik ehliyetsiz bi 2-3 ay daha bineriz :( 5 yanlışım var sorularda hatırladıklarım:
Bacak yaralanmalarında nereye baskı uygulanmalı C kasıklara ben bunu bacaklara yaptım
2 bacak ile kalça arasındaki kırıkta arter C topuktan koltuk altına kadar topuktan kalçaya kadar yaptım
3 kimyasal yanıkta ne yapılmalı C bol suyla yıkanmalı
4 işitme cihazı kullanan hangi ehliyeti alır C b sınıfı
5 boyun hasarı C boyunluk takmalı
6 ne zaman kesinlikle sedyeyle taşınmalı C omurga kaburga yaptım :( (şıkların arasında omurga kaburga 2side vardı demi)
7 ilk yardım ne amaçla yapıllır C basit bişeydi hatırlamıyom
8 ne zaman kalp masajı yapılmalı kalp dolaşım durduğunda refleks olmadığı zaman yaptım
9 C kalpten toplar damar dokulara kan götürür
10 sırttan baskı C nefes verme bunuda başka şık yaptım :(
11 ne zaman ayak kaldırılmaz C baş kanaması
12 güneş çarpmasında ne yapılır C serin yere gidilir
13 göz bebeği farklı büyüklükte vb belirtiler neyi gösterir C baş kanaması

Of 5 yanlışım var sanırım

iyice kafa karıştı ya soru şumuydu yoksa
Diz ile ayak arasındaki kemik kırıklarında dıştan uygulanacak olan atelin boyu ne kadar olmalıdır ? soru bumuydu

kardes soruları nerden buldun bence 5 yanlıs yok sende gecersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

sağlık olsun napalım giden 50 tl bide 1.5 ay zaman kaybı olacak 2 sene bindik ehliyetsiz bi 2-3 ay daha bineriz :( 5 yanlışım var sorularda hatırladıklarım:
Bacak yaralanmalarında nereye baskı uygulanmalı C kasıklara ben bunu bacaklara yaptım
2 bacak ile kalça arasındaki kırıkta arter C topuktan koltuk altına kadar topuktan kalçaya kadar yaptım
3 kimyasal yanıkta ne yapılmalı C bol suyla yıkanmalı
4 işitme cihazı kullanan hangi ehliyeti alır C b sınıfı
5 boyun hasarı C boyunluk takmalı
6 ne zaman kesinlikle sedyeyle taşınmalı C omurga kaburga yaptım :( (şıkların arasında omurga kaburga 2side vardı demi)
7 ilk yardım ne amaçla yapıllır C basit bişeydi hatırlamıyom
8 ne zaman kalp masajı yapılmalı kalp dolaşım durduğunda refleks olmadığı zaman yaptım
9 C kalpten toplar damar dokulara kan götürür
10 sırttan baskı C nefes verme bunuda başka şık yaptım :(
11 ne zaman ayak kaldırılmaz C baş kanaması
12 güneş çarpmasında ne yapılır C serin yere gidilir
13 göz bebeği farklı büyüklükte vb belirtiler neyi gösterir C baş kanaması

Of 5 yanlışım var sanırım

10 sorunun cevabı dogru nıe uzuluon D: nefes verme ztn o arastır ıstersen

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

kardes soruları nerden buldun bence 5 yanlıs yok sende gecersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

10 sorunun cevabı dogru nıe uzuluon D: nefes verme ztn o arastır ıstersen

cok pardon okumamasım suanlpık 3 yanlsıın var sanırım ınslalh daha cıkmaz

Sınav 45 soruydu beyler o kadar da bol yanlış hakkımız yok yani eski girenler karıştırmasın kafa sistem değişti ilk örnekleride biz olduk.

F54

alahtan ehlieti 12 sene önce parayla almışım yoksa şimdi çakmıştım :p
amma kazık soru sormuşlar:sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar