Yarın cbr 125 için kaparo veriyorummmm

Arkadaşlar merhaba yarın CBR 125 için kaparo vericem sizce hangi şubesıne vereyim artık Temmuz 2011 e kaldım ben.
En iyi hizmeti hangi bayi sunuyor?

hayırlı olsun demek istiyorum marmariste oldugum içinse bayi konusunda yardımcı olamıcamda hangi renk bugun kuş adasına giden tıra baktıkda beyaz kırmızılı olan rengi en güzeliymiş siyahta çok şık :) en iyi seçimi yapmışsın

Dostum zaten konuşmuştuk senle.Bence pendik Güngör motordan al motorunu.Çok ilgililer en kolay şekilde halletmeye çalışıyorlar

şişlideyım ben ama:) uzak diil mi taa pendığe gitcem gerçi mototal 5.800 gungör 5.600 olması lazım yazmıştım. zaten vitesli kullanmadım daha hic pendikten alırsam nasıl getircem şişlie kdr ilk gun

heyooo yaşasınn :D hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim heyecanını anlıyorum.
Umarım kısa sürede gelir motorun.

şişlideyım ben ama:) uzak diil mi taa pendığe gitcem gerçi mototal 5.800 gungör 5.600 olması lazım yazmıştım. zaten vitesli kullanmadım daha hic pendikten alırsam nasıl getircem şişlie kdr ilk gun

Ben cbf'i aldığım gün, sadece ehliyet kursundaki tecrübemle kadıköy'den beylikdüzüne gitmiştim. Sabah erken saatte gider ve motoru teslim alırsan sıkıntı olmadan sakin sakin, kıyıdan kıyıdan gidebilirsin bence. Sahil yolu, bostancı, bağdat, e-5, şişli yapılabilir gibime geliyor. Sonuç itibariyle, hafta sonlarında istanbul'da hayat ve trafik 11'den önce başlamıyor. 9-10 arası çok sakin bir şekilde getirebilirsin bence.

Otoseverden aldım Şirinevler'den gelcem inşallah Zaten temmuz 15 e kadar birini bulursam bana vitesli motor çalıştırır belki.

sen pendikten al ben şişliye kadar götürürüm seni:)
şimdiden hayırlı olsun kardeşim...
kazasız belasız sürüşler dilerim...

hayırlı uğurlu olsun yalnız üzülerek tahmin ediyorum ki; iki ay sonra arkadaşlar yarın cbr 250 için kaparo veriyorum diye başlık açacaksın :D

"r" harfi söz konusu olduğunda 150'nin ömrü 2 ay 250'nin ömrü 1-1.5 sezondur :D

Ümraniye D&B motor iyi bir Honda bayii ve servisidir. Tavsiye ederim.
Temmuzda Türkiye'de olursam yardımcı olmaya çalışırım...

sen pendikten al ben şişliye kadar götürürüm seni:)
şimdiden hayırlı olsun kardeşim...
kazasız belasız sürüşler dilerim...

temmuzda şirinevlerden-şişliye kadar atarsan :) sevinrim temmuz 15de alıcam parası ödendi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------

Ümraniye D&B motor iyi bir Honda bayii ve servisidir. Tavsiye ederim.
Temmuzda Türkiye'de olursam yardımcı olmaya çalışırım...

sağol kardeşim inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar