yarın alcam sıkıldım yardım edin acil )

Arkadaşım önce ne tür bir motor istediğini söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz

Bazı cevapları görüyorumda gülüyorum açıkçası...30bin km yapar falan demişler güzel kullanırsan...30bin km acaba çok bir km mi?Onu soruyorum ilk olarak sizlere.Veya bir senede yapacağınız km ne kadar?Onu düşünmediniz mi siz hiç?Bir sezonluk işte o çin malları....Sağlam bir motorcu senede 25-30bin km rahat rahat yapar....Cevaplarınızı ona göre verin derim ben...

bu çinli motorlar japonların kopyaları olduğu için icabında japonların parçaları da uyuyormuş:) parça gittiği yere kadar sürülse yenisi alınırken japon alınıp takılsa nasıl olur sizce?

kardeş cg 125 2004-2005 model tavsiye ederim cbr de ii amaa 100 km gittikten sonra oturuş tarzından kıçın acaip ağrır.

Sayın büyüklerim küçüklerim kardeşlerim...Nedendir anlamıyorum? İnsanlar kaliteden anlarlar ama illa yanında popülerlik isterler marka olsun isterler...Ama malumunuz o markalar bi zamanlar markalıktan çok uzaktılar..Honda,yamaha vs..Bakıyorum da hiç kimse TVS Apache demiyor...NEDEN?NEDEN? NEDEN?Tavsiye ettiğiniz bir çok motordan çok daha performanslı,çok daha kaliteli,çıok daha ekonomik..Tavsiye ettiklerimizden en iyisi TVS olmayabilir ama ondan iyisi yok..Motor alacak kardeşim,tvs yi iyice bi araştır...ve gözün kapalı alacağından emin ol iyi günler saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar