yarım saatte güneş motorcuya ne yapabilir!!!!

geçmiş olsun be kardeş ama bence yolda güneşten değil de koruma amacıyla full donanım tak be senin ii liğin için :-D yanlış anlama yanı:mad: sakın ha kızma ok mi aga

aynısından bendede var ama zaman geçince benim kol esmerleşti dediğiniz gibi tam oldu yarısı çikolata yarısı sütlü misali..

Motorcu motorcuyu nasıl tanır?
Amale yanıklarından :mrgreen:

cozumu var:)

benim ilk motorum ve ilk defa bu kadar sicakta istanbulda motor kullandim.uzerimde tum korumalarda vardi vardi,terden 1 kila vermisimdir 2 gunde.bu sicakta motor kullanmak iskence resmen ama bir cozumu var hem korumali dolasip hemde terlememenin.Bir ara arastirmistim kevlar elbiseler var normal kot elbise gorunumunde ve surtunmeye karsi bir hayli dyanikli. Bu elbiselerden alip dirseklik ve dizliklerimizle motor kullanirsak ferah ferah gideriz herhalde:)

KoD

Arkadaslar bende bugün gebze den pendiğe gittim topu topu 26 km yol ama öyle bi güneş varki kollarım ve suratım yandı. Yaw bu japon kardeşlerimiz klimalı bi motosiklet montu yapamadılar daha :cherry:

Memin1857 yi çok iyi anlıyorum. Bende onun gibi Bostanlı dayım. Sadece sabah ve akşam klimalı araçla servis yapıyorum bütün gün bürodayım yinede güneş kremi kullanıyorum. İzmir in sıcağı hiç bir yere benzemez...

Bu sefer çift katlı oldu hehehe çizgileri ikiledim walla
dubleks amele :)
IMG_0772.jpg

bızde bugun drag ızlemeye hazerfene gıttık ensem berbat durumda
bariz amele yanığı olmusum...:queen:
ellerım sımsıyah berbat durumdayım..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar