yarı otomatik viteslerde

Yarı otomatik vitesli motorlarda vites değiştirmeye gerek var mı varsa nasıldır

Bildiğim kadarıyla yarı otomatik motosikletlerde debriyaj yok ama vites pedalı var motor uygun devire gelince debriyaj olmadığı için vites pedalı ile vites atabiliyorsun

Sadece debriyaj yok. Vites atacağın zaman sadece gazı kapatıp vites atıyosun.

birde onlarda sıralı şanzıman var diye biliyorum N-1-2-3-4 diye gidiyo 4 ten bidaha ilerlettigin zaman boşa geçiyo bide bostayken yukarı kaldırdıgında pedalı 4 e geciyo.vites pedalına ileri dogru basarsan vites yükselir mesela bosta ileri bastın 1 oldu ileri bastın asagı dogru 2 oyle oyle gider bide mesela 1 den 2 ye gecmek icin bastın basılı tutarsan motor bosta gibi olur ama duyduklarıma göre şanzıman balatalarını yiyor.

yuki motor gördüm oturduğum sokakta vatandaşın birinde soramadım yukinin sitesine girdim o model yoktu sanırım kullanan motorda değişiklik yapmış iri motor değildi normal ebattan az daha küçük otomatik vites olupta biraz küçük motor yok sanırım beğendiklerim hep vitesli oluyor her markanın her modelin bir kusuru oluyor gerçekten allah var olmasaydı zaten ne dünya ne biz bu saate kadar yaşayabilirdik allaha emanet yaşıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar