yarı otomatik motorda nasıl aragaz atılır

öncelikle motoru 1 vitese aldınız gidiyosunuz 2 atacağınızda vites kolunu aşşağı doğru indirince kısa bir ara gaz verilir daha sonra kol yavaşcana bırakılır tabi bunlaı hızlı bir şekide yapmak gerekir bunu tüm vites aralıklarında yapabilirsiniz kolay gelsin :D

saol da ne gerek. bunu ben ehliyetimi alırken kullandığım motorda öğrenmiştim <:D

geceler boyu uyuyamıyordum nasıl olacak bu cub kullanıcıları aragaz verecek diyordum

artık huzura erdim :pr:

Benim motorda aragaz vermeden vitesler geçmiyo yada takır tukur geçiyo, istersen bi aragaz verme :mrgreen:

Benim motor aragaz atınca karbüratör de patlatıyo bir de sonrasında stop etmese süper olacak :mrgreen:

ben otomatik kullanıyorum aragaz vites sıkıntım yok ama çok yakıyor 50cc için 180 km 4 lt-5 lt arası yakıyor :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende bir konu açacağım, YARI OTOMATİK VİTESLİ MOTOSİKLETTE NEDEN ARA GAZI VERİLİRKİ? diye..

AYNEN DOĞRU SÖYLENİYOR 1 DEN 2 YE GECİNCE ARA GAZ VERİNCE DİŞLİLER RAHATLAYIP VİTES GEÇİŞİM ÇOK RAHAT OLUYOR VE SÜRÜŞ PERFORMANSIM RAHATLIYOR EN AZINDAN KATIR KUTUR SESİ HİÇ GELMİYOR.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne aragaz veririm nede vitese takarım çünki otomatik:queen:

ne demek ne gerek var tamirciler balata değiştirmezse nasıl para kazanıcaklar:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar