Yardimmm

Dostlar 3 4 gundur motorumun yedek depo ana depo geciş vanasindan gaz halinde benzin cikip, vana uzerinde sivi hale donusuyor oda motor bloguna damliyor. Aldigim gunden beri benzin kokusu vardi ancak havalar sogumaya basladigi icin daha cok arttigini dusunuyordum. Bugun gunduz gozuyle bakinca vana ile benzin deposunun birlestigi somunda gaz halde benzin ciktigini vana uzerinde sivi hale gectigini gordum. Bu normal midir? sikmadim somunu sizinde bilginize danisayim istedim.

Tehlikeli bir durum bence... en yakın ustaya gösterirsen iyi olur... belki sadece somun değil vanada da sıkıntı olabilir...

Ooo bu durum sorun demekki. Ben bu her motosiklette olabilir diye dusunuyordum. Ben o contayi sikayim bi ozaman

depoyla musluk arasinda conta vardir ya civatalar gevsek yada conta tam oturmamis sizdirmazlik saglayamiyor olabilir her motorda olmaz olmamali ufak bi kivilcimda alev alir damladigi yer

Arkadaslar dediklerinizi okudum ve ciddiyetin farkina vardim. Sasirtici bir sekilde elime anahtari alip sikmaya baslayinca en az 4 diş sıktim ve suan akinti durdu. Montaj esnasinda ustalar sanirim vana duz dursun diye fazla sikmamis simdi vana saga bakiyot ama sizinti yok. Aman diyim motorunuzu her sabah kontrol edin...

sıkıntı kalmadiysa sorun yok bizim driftlerinde bazilarinda benzin kacirma olmustu gecen sene 3 veya4 kiside gozetmiatim onlarda sorununu boyle giderdi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar