Yardımmm lütfennn

Arkadaslar arabamı yeni sattım ve güzel bir motor almak istiyorum 10000 ytl var suanda.Küçük motor istemiyorum en az 600 cc çok gezdimm siteleri baktım buldumda ama açık konusayım çok ilgili olmama rağmen neresine nasıl bakılacağını bilmem diğer sorunumda 600 cc ve üstü motorları kullanmadım sürüşü rahat ve kolay olan motorları tavsiye ederseniz sevinirim. İlginiz için çok tesekkür ederim.

Ben Ce Abı Sana BUNU önerım Jawanın Yenı Bır Modeli Suanda çöllerde Yarışıyor
Bulabılırsen Onu Al Derım MERKEZİ ANTALYADAYMIŞ

dakar_1.jpg

dakar_2.jpg

dakar_3.jpg

Hyosung gt250r düşünebilirsin..Rahat ve kullanımı kolay bir motosiklet.:cat: Başlangıç için 600cc lik bir makine fazla olabilir..

bugün üye olmuşsunuz galiba öncelikle hoşgeldiniz.bende 600cc ve üstü motorları hiç kullanmadım. Bu konuda yardımcı olamayacağım.Bildiğim bişey var eğer ilk motorunuz olacaksa veya sadece scooter tecrübeniz varsa bu 600cc ve üzeri işin riskli olduğu..... tekrardan hoşgeldiniz....

Evvela aramiza hos geldin bir cok arkadasimizin soyleyecegi gibi motosiklet tecruben var ise Fazer 6 dusunebilirsin hayir tecrubem yok dersen kaliteli bir scooter ile hamligini atabilirsin , tabiki korumalar ve ehliyet dahilinde.

Saygilar.

ŞİMDİ MİLLET TECRÜBEDEN GİRER EHLİYETTEN ÇIKAR AMA SEN KAFANA KOYMUŞSUN BARİ YOL GÖSTERELİM.Eski modeller içinde en şekilli motosiklet yamaha r6 dır 1999 2000 dediğin fiyata alırsın çokda şık motor.Suzuki ve kawasaki o fiyata sorun getirir birde 600 f var 2000 2001 o fiyata iyi birşeyler var hyosung gt 650 r var ama çift silindir yakıtı makul hızıda öyle diğer 600 lükler ezer geçer sanırım en iyi seçim yamaha olacaktır yedek parçasıda hondadan uygundur yeni başlayacaksan buda çok önemli .İnşallh iyi birşey düşer eline km sine değil ciğerine bak motorun sesi belli eder zaten saygılar

ŞİMDİ MİLLET TECRÜBEDEN GİRER EHLİYETTEN ÇIKAR AMA SEN KAFANA KOYMUŞSUN BARİ YOL GÖSTERELİM.Eski modeller içinde en şekilli motosiklet yamaha r6 dır 1999 2000 dediğin fiyata alırsın çokda şık motor.Suzuki ve kawasaki o fiyata sorun getirir birde 600 f var 2000 2001 o fiyata iyi birşeyler var hyosung gt 650 r var ama çift silindir yakıtı makul hızıda öyle diğer 600 lükler ezer geçer sanırım en iyi seçim yamaha olacaktır yedek parçasıda hondadan uygundur yeni başlayacaksan buda çok önemli .İnşallh iyi birşey düşer eline km sine değil ciğerine bak motorun sesi belli eder zaten saygılar

aman diyeyim 7-8 yaşında hatta 10 yaşında race makina alma çok uğraşabilirsin. geçmişini bildiğin temiz birşeyse al ama değilse hiç bulaşma

yaa tecrüben 150 lik bi tane scooter ım var 2 yıldan beri kullanıyorum ehliyetimde var. belki bana kızacaksınız ama hyosung un sesini beğenmiyorumm yani aldığım makinanın sesii beni cezbedecek çok hız yapaacğımıda düşünmüyorum ama görüntü ve ses benm için önemli arkadaslar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar