yardımm lütfen!!!

selam arkadaşlar geçen gün motorumla iki kişi otogara gidiyordum bi arabanın sıkıştırmasıyla derin bi çukara girdim ( hızım 110 du ) ALLAH "tan uçmadık neyse benim jant kırıldı daha önce lastiğim patlamıştı ama nereye gittiysem kimse yapmadı lastiği neyse yeni bi jant aldım uzun uğraşlar sonucu lastiği janta takıp ama lastik yine patladı tam bilmiyorum bana janttan kaçırıyo gibi geldi ama orjinal jant aldım sizden ALLAH RIZASI ÇİN AVRUPA YAKASINDA MOTOSİKLET LASTİĞİ YAPAN Bİ YER İSTİYORUM bıktım söke söke acilenn lütfenn motorum benim elim ayağım ilginixe şimdiden teşekkürler.

arkadaş cant orjinel ise motorcukura girdiyinde lastikdeki tellere zarar vermiş olabilir lastiyin duru nedir iyise sorun lastik takımında

110 km hızla çukura düşüpte deforme olmaycak lastik yok gibi bişeydir , lastiğini değiştir . En kalıcı çözüm bu . yoksa patlaklarla başa çıkamazsın ...

eyvalla şadi abi :) sizin yanınızda yetiştirmeye çalışıyoz kendimizi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum benim jantımda jant lastik arasından hava kacırıyor onu ne ile yapa biliriz.__?

dostum onun sebebi buyuk bi ihtimalle lastigi takarken jant iyi temizlenmemis olmasidir.sana tavsiyem bi lastikciye git lastii cikarip iyice temizleyerek yeniden taksinlar sorunun cozulur

temizlik konusu dogru candından lastik takrıp söktürdüysen kenarlarını ezmiş olabilirler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saolasınız arkadaşlar ...

arkadaş cant orjinel ise motorcukura girdiyinde lastikdeki tellere zarar vermiş olabilir lastiyin duru nedir iyise sorun lastik takımında

kardeşim çok sağol ama lastikte bişey yok sanırım ama ben çok yoğunum kendim yapıyorum ama nerdeyse 1 günümü alıyor bana bi lastikçi söyleyin normal lastikçiler yapmıyor lastiği söküp götürdüm yine yapmıyolar teşekkürler.

ya kardeşim motor tamircisine git senin neişim var lastik tamiriyle herişin bir ustası var git başında dur hallederler

tamam kardeşim çok sağol aslında iki tane motor tamircisine gittim onlarda yapmadı ama kafamda bi tane daha var ona gidicem arızasız günler dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar