- Konu Yazar
Merhaba forumdaşlarım Bende artık yavaş yavaş motorsiklet tutkumu hissetmeye başladım. 1 buçuk senedir Kanuni 150U Atv kullanıyorum ancak motorlar hatta racing motorlar ilgimi çok fazla çekmeye başladı. Artık dayanamıyorum diyebilirim Herneyse ben konuma geleyim bu hafta boyunca biraz bakındım kafamda 6 tane motorsiklet belirledim. Bazısı gerek fiyat olsun gerek performans olsun aklımı çok fazla karıştırdı ve üye olup sizinde düşüncelerinizi almak istedim.
HONDA CBR 125R
YAMAHA YZF R125
HYOSUNG GT250R
MEGELLİ 250R
DERBİ GPR 125R
APRİLİA RS 125
Daha önce scooter ve atv tecrübem var ama tam anlamıyla motor camiasına ilk kez adım atıyormuşum gibi düşünebiliriz. Beni zorlamayacak Allah korusun kaza bela göstermeyecek ama performans anlamında fiyat anlamında beni doyuracak makineyi bulmamda yardımlarınızı bekliyorum. Benim içimden geçen model Megelli 250R ancak bazı kronik sorunları olduğunu okudum yeni modellerde var mıdır bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum forumdaşlarım. İyi forumlar, teşekkürler.
Bütçe olarakta 9.000 lira olarak düşünüyorum ama az miktarda oynayabilir.
HONDA CBR 125R
YAMAHA YZF R125
HYOSUNG GT250R
MEGELLİ 250R
DERBİ GPR 125R
APRİLİA RS 125
Daha önce scooter ve atv tecrübem var ama tam anlamıyla motor camiasına ilk kez adım atıyormuşum gibi düşünebiliriz. Beni zorlamayacak Allah korusun kaza bela göstermeyecek ama performans anlamında fiyat anlamında beni doyuracak makineyi bulmamda yardımlarınızı bekliyorum. Benim içimden geçen model Megelli 250R ancak bazı kronik sorunları olduğunu okudum yeni modellerde var mıdır bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum forumdaşlarım. İyi forumlar, teşekkürler.
Bütçe olarakta 9.000 lira olarak düşünüyorum ama az miktarda oynayabilir.