- Konu Yazar
Merhaba herkese iyi günler... mondial 150 zat sahibiyim. Motorumdan memnunum ama öğrenciyim + ehliyet yok. 1 sene sonra alacağım.
İlk sorum, 17 yaşıma girdiğimde alabilir miyim yoksa 17 yaşımı doldurmam mı gerekiyor? :cherry:
Bir kaç bir şey soracağım...
Bizim buradaki motosiklet tamircilerinden memnun değilim, o yüzden motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum. Yolda kalırsam ne yapabilirim, yani tamir setleri v.s şeyler almak istiyorum.
Bana önerebileceğiniz şeyler var mı yani bazıları şunlar. Hangisini almalıyım fiyatları vs :wiinkk:
Arka çanta ( topcase mi ne deniyor )
Tamir seti
Motorsiklet kıyafeti ( korumalı veya korumasız )
Güzel bir tane kask
Yan çanta ( çünkü alacaklarım sığmayabilir :cherry: )
Denge topuzları
Buji
Hava filtresi
Lastikler
Ve benzeri şeyler. Aksesuarlar falan... Malum öğrenciyim, 1.5 yıl falan dişimi sıkacağım. Kaliteli bir şey olsun. Mesela 1.5 bin tl'lik kıyafetler olmasın. :queen:
Teşekkürler... :mrgreen:
İlk sorum, 17 yaşıma girdiğimde alabilir miyim yoksa 17 yaşımı doldurmam mı gerekiyor? :cherry:
Bir kaç bir şey soracağım...
Bizim buradaki motosiklet tamircilerinden memnun değilim, o yüzden motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum. Yolda kalırsam ne yapabilirim, yani tamir setleri v.s şeyler almak istiyorum.
Bana önerebileceğiniz şeyler var mı yani bazıları şunlar. Hangisini almalıyım fiyatları vs :wiinkk:
Arka çanta ( topcase mi ne deniyor )
Tamir seti
Motorsiklet kıyafeti ( korumalı veya korumasız )
Güzel bir tane kask
Yan çanta ( çünkü alacaklarım sığmayabilir :cherry: )
Denge topuzları
Buji
Hava filtresi
Lastikler
Ve benzeri şeyler. Aksesuarlar falan... Malum öğrenciyim, 1.5 yıl falan dişimi sıkacağım. Kaliteli bir şey olsun. Mesela 1.5 bin tl'lik kıyafetler olmasın. :queen:
Teşekkürler... :mrgreen: