Yardımlarınız beklıyorum.

çalındı 34 Ku 905 600 Rr Lütfen Yardım

Öncelikle herkese kazasız belasız keyifli motora binmek diliyorum.Bende aranıza bugun katıldım.isterdim ki bende sizinle güzel seyler paylasmak ama malesef olmadı.

Bugun 2004 model 600 rr honda marka kırmızı siyah moturm kapının önunden çalındı.

Plakası 34 KU 905
Şasi no JH2PC37A84M100357
Motor no PC37E-2102233

İLGİLENN YADA GÖREN OLURSA LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GECSİN

MİTHAT OGUZ 0534 252 81 81

Son düzenleme:
Gerçekten çok üzücü bir durum.Keşke aramıza bu şekilde katılmak nasip olmasaydı.İnşallah motosikletiniz en kısa zamanda bulunur.

ÖNCelikle aramıza hoşgeldin ama Gitmiş Ceylan !Ya anlamıyorum nası calıyorlar yaaa :pr:

geçmiş olsun nasıl çaldırdın kilit takmışmıydın motorlara milyarlar veriyoruz 300 milyon güvenliğe ayırsak başımıza bu dertler gelmez bu konudan ders almamız lazım.

ya ben boyle ise:pr: insan binbir hevesle aliyo bakiyo sonra iki tane .... alip goturuyo cok uzuldum insallah bulunur arkadasim allah belalarini versin

Konuya abone olma babında mesaj yazdım...:)

Bilgileri yanıma kayıt yaptım..Umarım bir an önce bulunur..:rendeer:

Motosikleti
YAMAHA FJR1300
üzüldüm dostum bu ş....lere bişi dayanmaz isterlerse her türlü götürürler inşallah bulunur geçmiş olsun:pale:

ahh be güzel kardeşim benim yaram daha yeni iyileşmişken , senin başlığı görünce bir daha içim parçalandı umarım benden çabuk atlatırsın.
bu hafta oto- hırsızlık masası yine baskın yapmış umarım içlerinde senin makinada vardır ve hemen sana ulaşırlar.
bu arada bende bu güzel ortama aynen sizin gibi katıldım sonrası hastalık oluyo... sürekli buralarda dolaşıp duruyorsunuz.....
gerekli yasak işleri yapmışsındır sormuyorum bile......
kasko,tarafik tescil, yasal süreçlerle ilgili herşeyi öğrendim... istediğin zaman yardımcı olurum
tekrar çook geçmiş olsun
bu işi yapan şerefsizlere ön tekerdeki kurşun fırlayıp birşekilde alnının ortasına girsin 100 doktorda çıkaramasın, arka tekerdeki kurşunda fırlasın seleyi delsin bip bip bip olsun

Ne biÇim insanlar bunlar ya kendilerinin olmayan şeyi nasıl alıyorlar bu da onların vicdanı olmalıı.. ne diyelim İnş. bulunur arkadaşmM. :pale:

gecmıs olsun arkadasım inşallah bulursun
benımde motoru caldılar fakat ılgınc tarafı motoru gorenler var polıse bıldırıyorum ses yok dahada ılgınc tarafı;
polisde goruyor sahsın altında yınede bırsey yapmıyorlar.
asıl uzucu tarafı.......
kendı motorumu tesaduf kendımde goruyorum arabayla arkasında takıp ederken kacırdım ara sokaklarda kaybettım ızını anında polise bıldırdım yıne ses seda yok....
bilmiyorum sız ne yorum yaparsınız bu duruma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar