Yardımınız hayat kurtarabilir

Arkadaşlar merhabalar motosiklet durumlarına yeniyim ama size sormak istediğim bir durum var. İzmirde yaşıyorum ve manisada celal bayar üniversitesinde okuyorum. Okula motorla gelip giden öğrenciler gördüm ve ben de bunu kullanmak istedim. Sürekli olarak kullanmak ne kadar yararlı ve zararlı? Yağmur durumları, soğuk kış günlerinde ne gibi çözümler vardır bana yardımcı olurmusunuz
(Okula servisle gitmek 1 bucuk saat - 2 saat kadar sürerken özel araçla gitmek 40 dk ye kadar düşüyor.)

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Kışın soğuk, rüzgar ve yağmur almayacak ve yazın yine rüzgar almayacak motor elbisesi almalısın bugün bir şey olmaz yaşlanınca başlar eklem yerleri ve uzuvlar su koyvermeye eldiven kesinlikle ihmal etme ama inşaat eldiveni alma adam akıllı kask al internette dünya kadar kask seçme videosu var onlara bak.Motora biraz kaliteli markanın daha çok kış için uygun olan lastiğini al.Kışları tın tın git yazları uzay mekiği olursun.Eğer motosiklet giyim ekipmanlarına dikkat edersen 3 4 saat yol gitmekten zarar gelmez ama mola verdiğinde maden suyu tüket hem böbrekler susuz kalmasın hemde vücut kaybettiği mineralleri geri kazansın.

Kışın çok soğuklarda yağmurdan sonra kullanma kar yağarken zaten kullanmayacağını varsayiyorum

üşümekten ziyade yağmurlu havalarda dikkatli olun virajlarda olsun frenlemede takip mesafesinde başınız ağrımasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar