- Konu Yazar
Öncelikle herkese selamlar... Arkadaşlar forumdaki tüm konuları yazıları okudum diyebilirim ama bir türlü titizliğimden midir yoksa kararsızlılğımdan mıdır net bir cevap bulamadım kendime...Konuya gelicek olursak 19 yaşındayım ve ilk motorumu alıcam konuya çok uzak değilim iki teker deneyimim az da olsa var ( motor da farklı biliyorum eğitimde alıcam Honda'da o ayrı ) süper sport almayı düşünüyorum yüksek cc den başlamamam gerektiğinide biliyorum 2.el bir motor alıcam biraz uzun oldu ama size tek sorum şu 125 ve 250 cc lik ss motorlarda bana kronik arıza çıkarmayacak yatma kalkma durumdan en az masrafla servisten çıkacağım motor hangisidir ?
Yuki yk250 spitzerin hiç bi kronik ağrızasını duymadım parçasıda ucuz kafamı kurcalamıyo değil ama nedense bi önyargı var deneyim fikir ve görüşlerinize çok ihtiyacım var tek kriterim ucuz parça ve kronik arısasız bir motor performans önemli değil acemilik motorum neticede
Yuki yk250 spitzerin hiç bi kronik ağrızasını duymadım parçasıda ucuz kafamı kurcalamıyo değil ama nedense bi önyargı var deneyim fikir ve görüşlerinize çok ihtiyacım var tek kriterim ucuz parça ve kronik arısasız bir motor performans önemli değil acemilik motorum neticede