Yardımcı Olursanız Sevinirim

Selamlar. Motorlar her zaman ilgimi çekiyordu yalnız bu aralar baya bir alevlendi bendeki motor aşkı. Forumları filan okuyorum son amanlarda sık sık, artık birine üye olmam gerektigini düşndüm ve motosiklet.net bayagı kapsamlı ve güzel bir forum. Buradaki insanlar toplumda çizilen imajın aksine gayet iyi ve degerli kişiler bence. Bende motorum olmasını cok isterdim ama su an ögrenci olduum için zor görünüyor. Ancak yazın A2 ehliyeti almayı planlıyorum. Bir yerden baslamak gerek. Su an hayalimdeki motor da honda cbr 125r. Çok güzel bir baslangıç motoru sanırım. Son olarakta okulda bir ödev için motorcuların ankarada sürekli takıldıgı bir mekan lazım bana, onlarla röportaj filan yapmam gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Msn adresim [email protected] Şimdiden teşekkürler.

(baya uzun yazmısım kusura bakmayın)

Ehliyetini yaza bırakma bence kışın al ehliyetini motor yaza kalsın ist olsa yardımcı olurdum ank yı bilmiyorum ank mt cevaplar sanırım hoşgeldin...

Kardeş hoşgeldin :) Umarım hayalindeki motora kavuşursun... Anakaralı arkadaşlarda sana yardımcı olurlar :)

Hoşbulduk. :rendeer: Ankara MT yede attım mesaj. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar..

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar