Yardımcı Olursanız Sevınırım Arkadaşlar...

Iyı forumlar arkadaslar. Kısmetse 10 ay ıcerısınde evlenecegım buna benzer bır konu daha oncede acmıstım. Umarım yanlıs bır kategorıye konu açmamışımdır.

Benım 5.000 tl - 6.000 tl cıvarında bir limitim var Vitessiz motorsıklet dusunuyorum. Hafta ıcı her gun yaklasık gidiş dönüş 50 km yapacagım. Önerecegınız bır vitessiz motorsıklet var mıdır ? Yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkur edıyorum herkese...

Not: Motorsıklete eşimle beraber bınecegız yanı tek basıma kullanmayacagım... Saygılar ...

2. El Olmasını Problem Etmezseniz Honda PCX'i Öneririm Size 5.500 - 6.000 Arası Çok Güzel Honda PCX'ler Bulabilirsiniz.

Eşiniz İle Kullanıma'da Uygundur Gayet Rahat Bir Motosiklet :cat:

PCX'lere Buradan Bakabilirsiniz: http://www.sahibinden.com/search.php?c=8295&c2=159936&b%5Bdetay_269_min%5D=1950&b%5Bdetay_269_max%5D=2014&b%5Bproduct_condition%5D=0

Sağlam olduktan sonra 2.el olması cok onemlı degıl. Pcx modelıne baktım uzun zamandır bakıyorum çok hoşuma gıden bır model tesekkur ederım yorumunuz ıcın.

Sağlam olduktan sonra 2.el olması cok onemlı degıl. Pcx modelıne baktım uzun zamandır bakıyorum çok hoşuma gıden bır model tesekkur ederım yorumunuz ıcın.

Ben Teşekkür Ederim, Ömürlük Motordur Honda Hele PCX'ler Üzmezlerde Adamı Fıtı Fıtı Her Yere Götürürler :king:

Ben Teşekkür Ederim, Ömürlük Motordur Honda Hele PCX'ler Üzmezlerde Adamı Fıtı Fıtı Her Yere Götürürler :king:

Evet Honda ıyı dıyor herkes. :) Aslında Honda CBF150 dusunuyorum ancak motosıklet deneyımım yok vıteslı kategorısınde. Vıtessız kullandım ondan vıtessiz ıstıyorum :)

honda pcx iyi öneridir bence tavsiyelere uy çok az yakar çok kaçar tam türk işi :) al kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar